Vetech marka Hdmi to VGA dönüştürücüsü alınır mı?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
Alınır mı ?
n11'den Vetech VGA to Hdmi Dönüştürücü Kablo Başlık seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Monitörüm eski ve VGA girişli

laptobum ise hdmi nasıl görüntü alabilirim hangi dönüştürücüyü kullanmalıyım

Aynı zamanda elimde rx570 var onun içinde aynı dönüştürücüyü kullanabilirmiyim ?(Sistemim yok sadece kart)

Son düzenleme:
Hocam naysda 20₺ var alt limitsiz 40₺ kodum var bide ücretsiz gelmiş oluyor bana bu(naysdaki parayı kartta çekemiyorum iş bankası müşterisi olmadığım için) ihtiyacım olduğu içinde çekim bitane şundan diyorum

n11'den Vetech VGA to Hdmi Dönüştürücü Kablo Başlık seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Alfais marka olanlardan alabilirsin. 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.

Alfais marka olanlardan alabilirsin. 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
Hocam attığım sence alınır mı kartımda para kalmamaş uğraşmak istemiyorum 40 kupon+ naysdaki davet kodu ücretleri ile ücretsiz almış oluyorum

Hocam naysda 20₺ var alt limitsiz 40₺ kodum var bide ücretsiz gelmiş oluyor bana bu(naysdaki parayı kartta çekemiyorum iş bankası müşterisi olmadığım için) ihtiyacım olduğu içinde çekim bitane şundan diyorum

alınır zaten hepsi fason üretiliyor sıkıntı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,025
Üyeler
192,592
Son üye
LorethLorien
Geri