displayPortn ne ya

O satıcı berbat googleye betaplusteknoloji yaz sağda 48 olması lazımdı 48 yorumları oku o monitörü alasın kalmıcak

Yanlış anlama paran yanmasın diye diyorum yoksa monitör iyi

ama hepsiburadada ve trendyolda yorumlar çok iyi

Satıcı aynı satıcı o ne olacak :D

Aklın varsa o satıcıdan bişey alma ha temiz de gelebilir ama bozuk geldiğinde ne yapacaksın iade edenler çok ama çok az

şu linktekileride oku

AKLIN VARSA ALMA !

Aklın varsa o satıcıdan bişey alma ha temiz de gelebilir ama bozuk geldiğinde ne yapacaksın iade edenler çok ama çok az

şu linktekileride oku

AKLIN VARSA ALMA !
peki bana aynı monitörü başka satıcıdan bulabilirmisin ?
Post automatically merged:

şu linktekileride oku

AKLIN VARSA ALMA !
satıcının yorumları iyi

Bulsam ben alacam zaten sıkıntı orda :D

Koskoca 81milyonluk türkiyede monitör sadece 1 satıcıda var nasıl iş anlamadım gitti

Bana o monitörü öneren çok oldu ben alacaktım biraz araştırınca farkettim çöp rezalet bir satıcı olduğunu dikkat et internetten bir şey alırken satıcısını iyice araştır

Ben tekrardan söyliyim aklın varsa o satıcıdan bişey alma üstüne az daha koy daha iyisini al bak adam almış ölü pixel çıkmış verdikleri cevaba bak

kanıt.webp

peki
Post automatically merged:

https://www.trendyol.com/acer/kg251...-32433671?boutiqueId=492047&merchantId=106664 bu peki
Bulsam ben alacam zaten sıkıntı orda :D

Koskoca 81milyonluk türkiyede monitör sadece 1 satıcıda var nasıl iş anlamadım gitti

Bana o monitörü öneren çok oldu ben alacaktım biraz araştırınca farkettim çöp rezalet bir satıcı olduğunu dikkat et internetten bir şey alırken satıcısını iyice araştır

Ben tekrardan söyliyim aklın varsa o satıcıdan bişey alma üstüne az daha koy daha iyisini al bak adam almış ölü pixel çıkmış verdikleri cevaba bak

Alıntıyı görüntüle

50 tl koyup bunu alabilirsin

bak bundada ölü pixel çıkabilir internetten aldığın her monitörde ölü pixel çıkabilir ama itopya en azından bilindik ne olduğu belli bir firma ölü pixel çıksa bile paranı geri alırsın

Hazır indirimde kaçırma derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,774
Üyeler
190,973
Son üye
Barcode-
Geri