Neler Yeni

Diyet hazırlayabilecek var mı?

Melikhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Melikhan Yürüker
Öncelikle selamlar, hafifte olsa biraz vücut yapmak istiyorum fakat ilk önce fazlalık yağlardan kurtulayım dedim. Önceden 5 6 aylık fitness tecrübem var, fiziğimde gayet iyiydi ama karantina girince bitirdi beni. Özellikle alt karın ve kalça kısmında kilom var, bunları vermem gerek.
Diyet yazan/oluşturan varsa yardımcı olabilir mi?(Hocam lütfen yulaf olmasın)

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Diyet listesi yazmak şunu yeden ibaret değildir. Seninle ilgili yapılacak tahliller vs. sonucu sana uygun bir liste yazılabilir. Özel diyetisyene gitmeni öneririm.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
diyetisyene gidip gerekli ölçümlerin yapılması daha dogru olur.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Öncelikle selamlar, hafifte olsa biraz vücut yapmak istiyorum fakat ilk önce fazlalık yağlardan kurtulayım dedim. Önceden 5 6 aylık fitness tecrübem var, fiziğimde gayet iyiydi ama karantina girince bitirdi beni. Özellikle alt karın ve kalça kısmında kilom var, bunları vermem gerek.
Bunu bir diyetisyen'den talep etmeniz daha doğru olur.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sabah 10 yumurta beyazı 15 yumurta sarısı ye. Öğlen 2 kilo tavuk akşam 5 litre sütün içine yarım kilo yulaf at ye.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ariseks

80+ Gold
Senin günlük kaç kalori Alman gerektiğini bilmiyoruz neye ne kadar ihtiyacın var bilmiyoruz diyetisyen veya antrenör daha iyi yardımcı olabilir

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Protein baskın karbonhidrat az şekilde beslen

Avolay

80+ Gold
2.5 Bol soslu Hatay dürüm, 1LT ayran yazabilirim ama zayıflar mısın bilmem

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
16 saat hiç yemek yemeyeceksin günde 2 öğün yemek yemeni öneririm ama bir şeyden kısma protein ve lif ağırlıklı canın ne istiyorsa yiyebilirsin. İlk öğünün 12 gibi olsun bir sonraki son öğünün ise en geç 8 de bitsin 8 den sonra midene bir şey sokma. Yatış saatin 12 yi geçmesin ve sabah 8 gibi kalkıp bir bardak ılık su iç ve saat 12 de yiyeceğin öğüne kadar bir miktar yürüyüş yap.

Bu tamamen sağlıklı bir şekilde kilo vermek için uyarlanmış bir sistem kaç kilo isen bir ayın sonunda %10 kadar kilo vermen mümkündür bu şekilde.

Dahası  
en basitinden kilonu 0.5 ile çarptığında günlük alman gereken proteini gösterir sana önerim spor ve diyet uygulayan biri olarak glutensiz ürünleri tercih etmen ve iyi uyku uyuman ekmek yediğinde glutensiz ya da tahıllı ekmek yiyebilirsin hiçbir şeker içeren şey yememen lazım herhangi bir şey nutella vb onun yerine şekersiz alıcağın fıstk ezmesi sana yardımcı olur protein olarak sabah yumurta yanında karbonhidrat olarak da yulaf yiyebilirsin ya da tahıllı ekmek üstüne fıstık ezmesi yanında 2veya3 yumurta ama bunları yakmak için spor yapmayı da ihmal etmemen lazım ben normalde 3 öğün besleniyorum ama istersen 2 öğün beslenebilirsin sana kalmış akşam da ya makarna bulgur ya da pilav ile tavuk göğüs ya da durumun iyiyse köfte yiyebilirsin en önemli etken gün içerisinde tuz kullamına dikkat etmen ben bir gün içerisinde max 1 çay kaşığı tuz kullanıyorum en son olarak da kola fanta gibi şeylerden uzak durman içiceksen de zero içmeni öneririm biraz karışık yazdım ama elimden geldiğince tabi

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Ya diyetisyen falan şart değil sağlıklı gıdalar ile besleneceksin işde biraz düşün hangi gıdalar yenir araştır diyetisyene gitsen o da aynı şeyleri verecek zaten

Top Bottom