Neler Yeni

Diz Üstü bilgisayarımda Bir sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Merhabalar tam olarak 1hafta önce torrent üzerinden detroit adlı oyunu indirdim,oynadım ve bitirdim dolayısıylada sildim ortalama 70gb gibi bir yer kaplamıştı oyun fakat oyunu sildikten sonra bu 70gb yerin geri gelmediğini gördüm ve oyunu her yerden sildim fakat yine 70gb yer geri gelmedi bunu nasıl geri getirebilirim

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Merhabalar tam olarak 1hafta önce torrent üzerinden detroit adlı oyunu indirdim,oynadım ve bitirdim dolayısıylada sildim ortalama 70gb gibi bir yer kaplamıştı oyun fakat oyunu sildikten sonra bu 70gb yerin geri gelmediğini gördüm ve oyunu her yerden sildim fakat yine 70gb yer geri gelmedi bunu nasıl geri getirebilirim
artık dosyası kalmıştır nereye kurduysan oraya git dierkt elle sil dosyaları eğer düzgün kaldırma yaptıysan yoksa yine de artık kalır.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
başlat +r yapıp
temp ve %temp% yaz beli artık dosyalar vardır rardan yeni çıkardıysan orada tutulabiliyor. orayı temizleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlat +r yapıp
temp ve %temp% yaz beli artık dosyalar vardır rardan yeni çıkardıysan orada tutulabiliyor. orayı temizleyebilirsin
Dostum ister inan ister inanma ama deidklerinden gram anladım daha kolay dille anlatırmısın pek pc bilgim yoktaa hani böylee daha kolay halk diliyle anlatırsan sevinirim

Top Bottom