Vikings ve spartacusu tavsiye ederim vikings için keşke hafızam silinsede tekrar başlasam dedigim çok oldu ?Madem Korona var biz de boş kalmayalım Arrow, La Casa De Papel, Lucifer, Protector, Sherlock hariç bölümleri fazla uzun olmayan dizi önerilerinizi bekliyorum.
toy boy oneririm, konu baştan bakıldıgında tuhaf ama konusu güzelMadem Korona var biz de boş kalmayalım Arrow, La Casa De Papel, Lucifer, Protector, Sherlock hariç bölümleri fazla uzun olmayan dizi önerilerinizi bekliyorum.
Prison breakMadem Korona var biz de boş kalmayalım Arrow, La Casa De Papel, Lucifer, Protector, Sherlock hariç bölümleri fazla uzun olmayan dizi önerilerinizi bekliyorum.
Eğer bilim kurgu seviyorsan benim gibi dark, altered carbon, the rain, the order izlemeni kesinlikle tavsiye ederim soluksuz izleyeceğinden eminim ayrıca izlemediysen prison break de izleyebilirsin o da gayet güzel vampirli bir dizi bakıyorsan van helsing izleyebilirsin eğer kanlı dövüșlü birșey bakıyorsan vikingsi kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel yine bilim kurgu dram karıșık birșey istersen black mirror tavsiye ederim șimdilik aklıma gelen bunlar baya film dizi izleyen birisi olarak ha bide korku ve gerilim olarak the haunting of the hill house dizisini izleyebilirsinMadem Korona var biz de boş kalmayalım Arrow, La Casa De Papel, Lucifer, Protector, Sherlock hariç bölümleri fazla uzun olmayan dizi önerilerinizi bekliyorum.
la casa de papel ilk olarak ve izledim ayrıca luciferi de izledim the 100 çok söyleyen var başlayabilirim saol dostumLa case of papel. Stranger things. Titans. Lucifer. The 100
bilim kurgu severim dark ilk başlayacağım dizi olacak sağolasın dostumEğer bilim kurgu seviyorsan benim gibi dark, altered carbon, the rain, the order izlemeni kesinlikle tavsiye ederim soluksuz izleyeceğinden eminim ayrıca izlemediysen prison break de izleyebilirsin o da gayet güzel vampirli bir dizi bakıyorsan van helsing izleyebilirsin eğer kanlı dövüșlü birșey bakıyorsan vikingsi kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel yine bilim kurgu dram karıșık birșey istersen black mirror tavsiye ederim șimdilik aklıma gelen bunlar baya film dizi izleyen birisi olarak ha bide korku ve gerilim olarak the haunting of the hill house dizisini izleyebilirsin
Rica ederimla casa de papel ilk olarak ve izledim ayrıca luciferi de izledim the 100 çok söyleyen var başlayabilirim saol dostum