Dizipal güvenilir mi ?

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
merhaba arkadaşlar bir site var dizipal diye güvenilir mi acaba ?

Bu tarz sorulara cevap vermek zor. Çünkü bu siteler her cihazda farklı tepki veriyorlar. Mesela televizyonda rahat rahat izlersin, ama telefonda izleyemezsin. Tavsiyem daha bilindik sitelere yönelmen

merhaba arkadaşlar bir site var dizipal diye güvenilir mi acaba ?
Güvenilirden kastın ne mesela?

Benim sürekli kullandığım bir site çünkü diğer sitelere nazaran İngilizce altyazı seçeneği var.

Güvenilirden kastın ne mesela?

Benim sürekli kullandığım bir site çünkü diğer sitelere nazaran İngilizce altyazı seçeneği var.

bir sıkıntı çıkarır mı ileride ip adresi fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz sorulara cevap vermek zor. Çünkü bu siteler her cihazda farklı tepki veriyorlar. Mesela televizyonda rahat rahat izlersin, ama telefonda izleyemezsin. Tavsiyem daha bilindik sitelere yönelmen

site her 3 4 günde kapanıyor kaspersky dan güvenlir almış + olarak ublock origin siteye girerek sorun çıkartmıyor

Yani buna cevap vermek zor neticede korsan dizi izleme sitesi.

evet haklısınız insgtramda birisi kardeşim ip adresin var ya o yok demişti korktum açıkçası

şuan kullanmıyorum sadece merak ettim

Dizipal adresi arkadaşların belirttiği gibi dizibox gibi siteler. Bu siteler üzerinde yıllar önce felaket para kazanılıyordu ancak yasal değil. Bu sebeple izlemekte sıkıntı çıkmaz ama bu işi yapmakta büyük sıkıntı çıkar. Tabi her zaman olabildiğince ücretli yasal olan sitelerden hesap alıp kullanmak çok daha iyi olur. Dizipal yeni adresini paylaştı.

Kaynak: https://www.teknobh.com/dizipal-guncel-adres-dizipal-yeni-adresi/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri