Neler Yeni

DİZİWATCH KAPANDI⚠️⚠️⚠️

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram
Site güncellendi ve ekrana bu yazı geldi.Bir devir kapandı.Çalıyordu çırpıyordu ama yapıyordu...
Press F
1736457451423.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
...
Bu, olaya dizi/anime nin üzerinde "XXX sitesine aittir çalıntı yerlerden izlemeyiniz." yazan çevirmenler bile üzülmüştür.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu, olaya dizi/anime nin üzerinde "XXX sitesine aittir çalıntı yerlerden izlemeyiniz." yazan çevirmenler bile üzülmüştür.
Vallahi Tr/Anime'nin kalbi bu siteydi üzüldüm açıkçası.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram
sitenin kendisi iyiydi ama bölümler çalıntıydı zaten sezonlukdizi var bide başka bi forumda gördüm https://yeniwatch.net/
Keyifimizden çalıntı izlemiyorduk paraya kıyıp güzel oynatıcı kullansalardı onlara bakardık gerçi artık mecbur onlara bakıcaz.O site fake bu arada

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
Keyifimizden çalıntı izlemiyorduk paraya kıyıp güzel oynatıcı kullansalardı onlara bakardık gerçi artık mecbur onlara bakıcaz.O site fake bu arada
Şuan diğer sitelere baktım oynatıcı dandik ve yavaş 🗿 diziwach tıklayınca anında açılıyor 1080p donmuyordu şimdi 100mbps net var çamur gibi görüntüde donuyor

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emir Bayram
Şuan diğer sitelere baktım oynatıcı dandik ve yavaş 🗿 diziwach tıklayınca anında açılıyor 1080p donmuyordu şimdi 100mbps net var çamur gibi görüntüde donuyor

Top Bottom