Beat Saber videoları izle, artık imkanlı gelecek...Bir çok DJ dinledim adamlar hiç hata yapmadan devam ediyorlar. Bana imkansız geliyor
Beat Saber videoları izle, artık imkanlı gelecek...Bir çok DJ dinledim adamlar hiç hata yapmadan devam ediyorlar. Bana imkansız geliyor
Ünlü olup oralara çıkıyorsa emin ol çok büyük bir uğraş ve emek vardır .)Ünlü dj ler konserde hatasız bir şekilde performans sergiliyorlar. Acaba USB yi takıp çalıyor gibi mi yapıyorlar yoksa gerçek performans mı ?
Kankam adam sana direk çıkarmıyor ki parçayı mixerden cue tuşuna basıp dinliyor gireceği parçayı. Ondan sonra tiz açıp yavaştan mid ve basslara kayıyor şarkıyı mix edip diğerini öldürüyor. Ama parçayı iyi analiz edip yükselme ve alçalma yerlerini bilmesi lazımBir çok DJ dinledim adamlar hiç hata yapmadan devam ediyorlar. Bana imkansız geliyor
Kankam adam sana direk çıkarmıyor ki parçayı mixerden cue tuşuna basıp dinliyor gireceği parçayı. Ondan sonra tiz açıp yavaştan mid ve basslara kayıyor şarkıyı mix edip diğerini öldürüyor. Ama parçayı iyi analiz edip yükselme ve alçalma yerlerini bilmesi lazımBir çok DJ dinledim adamlar hiç hata yapmadan devam ediyorlar. Bana imkansız geliyor
müziği usb ye atıyorsun ve bpm match yapmak için klasörlerde tür ve bpm ayrı ayrı olmak zorundaBende tam olarak bilmiyorum fakat bunların kullandıkları aletlerin içlerine müzikleri atıyorlar ve konseri veriyorlar. Kaç saat sürerse. Bazılarında ise yüklü olarak geliyor sadece sen parça atıyorsun. Sadece fx (efekt) veriyorlar. ki buda yorucu bir iş.
Hemen konuya açıklık getireyim kusura bakmayın forumda degıldım 2-3 gündür.@Ertug Karakas veya @korelibey biliyordur
Ok saolHemen konuya açıklık getireyim kusura bakmayın forumda degıldım 2-3 gündür.
DJ'ler (Disc Jockey) genellikle hazır olan parçaları birbirlerine mixleyerek performans sergilerler. Fakat live sahne alan sanatçılarda vardır, onlar görsellik açısından çok estetik duran cihazlar ile dinleyicileri etkilerler. DJ'lerin bazıları playback yapabilir onlar zaten bizim gözümüzde gerçek bir dj değildir. DJ'ler kitleyi olabildiğince eğlendirmek ve görsel ışık vb şovlarla performanslarını üst düzeye taşımak isterler. Bu açıdan da cihazla olabildiğince show yaparlar, yani çoğu zaman o gördüğünüz hareketlerin bir karşılığı vardır. Fakat bazen de aynı futbolcular gibi dinlendiğimiz veya şarkıların show yapabilecek kısımlarına kendimizi hazırladığımız kısımlar olur. O kısımlardayken de genelde ses kısma veya ses açma gibi, frekanslara minik dokunuşlar gibi karşı tarafın fake olarak algılayabileceği ama öyle olmayan durumlar da olur. Sonuç olarak yüzde 90 oranında yapılanlar gerçektir. Aklınıza takılan başka soru vb olursa da bana sorabilirsiniz.
Örnek olarak normal performans ve live performans yapan bir kaç sanatçı bırakacağım. İncelemenizi öneririm.
Canlı performanslar :
Stephan BodzinThe BlazeDeadmau5 (Live veya playback yaptığı performanslar mevcuttur)
Normal performanslar :
Ben BöhmerSebastien LegerAmelie Lens https://www.youtube.com/watch?v=_WCur8LhH8I&t