Dji mini 4k alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar drone ve Rc arabalara çok meraklı biriyim fakat bu zamana kadar hiç olmadı.eğer ailemi ikna edebilirsem drone almak istiyorum ilk defa kullanacak bu drone alınır mı? yoksa mini 3 için biraz dahamı bütçemi yükseltiyim.(açtığım kategori yanlışmı bilmiyorum kusura bakmayın)

hobi amaçlı kullanım olacağı için olabilir am
avata 2 lerede bkabilirsin 2. el olarak uyguna düşüyor idi en son
birde sıfır alacaksan karfokaracasulu garantili al resmi distribütör ü yeni kullandığın için illaki düşüreceksin o yüzden 3-5 fazla ver

hobi amaçlı kullanım olacağı için olabilir am
avata 2 lerede bkabilirsin 2. el olarak uyguna düşüyor idi en son
birde sıfır alacaksan karfokaracasulu garantili al resmi distribütör ü yeni kullandığın için illaki düşüreceksin o yüzden 3-5 fazla ver
sıfır almayı düşünüyorum vatandan alıcam ama görüntü kalitesi kotu vs. diyenleri gördüm youtube da bende soğudum bi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün forumdan bir arkadaş almıştı. Umarım bu konuyu görür de yazar.
umarım görür görüntü kalitesi hakkında kotu vs. diyenleri gördüm gerçektende kötümü okadar acaba.

forumlara bak kullanıcı yorumları karşına çıkar kullanmadığım için yorum yapamıyorum
ama air3 var arkadaşımda kalitesi çok güzel
ama mini 4 ün fiyatını göz önünde bulundurmak lazım

forumlara bak kullanıcı yorumları karşına çıkar kullanmadığım için yorum yapamıyorum
ama air3 var arkadaşımda kalitesi çok güzel
ama mini 4 ün fiyatını göz önünde bulundurmak lazım
haklısınız hocam bıraz bakıyım eger alırsam ılk defa alıcagım ıcın bır anlık heves de olabılır alıp kullmazsam eger bosuna para harcamıs gıbıde olmak ıstemıyorum.

Kaça alacaksın ben de cuma günü aldım, bakalım biraz araştırdım iyiye benziyor. Amazondaki kampanya iyiydi peşin fiyatına 10 taksit artı iş Bankası geri ödeme ve puanla 16.500 e felan geldi bana , fly combo olanı 3 bataryalı

Kaça alacaksın ben de cuma günü aldım, bakalım biraz araştırdım iyiye benziyor. Amazondaki kampanya iyiydi peşin fiyatına 10 taksit artı iş Bankası geri ödeme ve puanla 16.500 e felan geldi bana , fly combo olanı 3 bataryalı
18 k kombo paket geldıgınde kamerası hakkında ve her kullanacagınzı zaman kumandaya telefonu baglamak ugrastırıcımı bılgı verırmısınız.

18 k kombo paket geldıgınde kamerası hakkında ve her kullanacagınzı zaman kumandaya telefonu baglamak ugrastırıcımı bılgı verırmısınız.
tabii ki dji dronlar dünyada tektir sanmıyorum uğraştırıcı olacağını yorumlarda felan da rastlamadim.

tabii ki dji dronlar dünyada tektir sanmıyorum uğraştırıcı olacağını yorumlarda felan da rastlamadim.
uygulamaya gırınce bırkac bısıler yapılıyor ızın ver vs. acaba bır defalık ızınlermı yoksa her zaman cııkarmı bıde kamera mevzusu kafama takıldı zaten profesyonel ıs ıcın almıcam maksat dısarı cıktıgımda bır kac foto cekcem onlarda kalıtelı olmasını ıstıyorum.

uygulamaya gırınce bırkac bısıler yapılıyor ızın ver vs. acaba bır defalık ızınlermı yoksa her zaman cııkarmı bıde kamera mevzusu kafama takıldı zaten profesyonel ıs ıcın almıcam maksat dısarı cıktıgımda bır kac foto cekcem onlarda kalıtelı olmasını ıstıyorum.
Kamera 4k 30fps çekim yapabiliyor , 2k da 60fps bence gayet yeterli.

Kamera 4k 30fps çekim yapabiliyor , 2k da 60fps bence gayet yeterli.
yok kagıttakı bılgıler anlamında guzel zaten fakat gercek anlamda 4k deneyımı sunmuoyr dıyor bazı vıdeooarda ben ona fazla takılmıyorumda renk kontrast ayarı vs. kendımız yapabılırmıyız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,683
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri