Dji mini 4k alınır mı?

Onun sadece altında sensör var diye biliyorum. Başlangıç için belki zorlayabilir kalabalık bir hava sahasında kullanacaksan. Gittiğin dağ gezisinde uçurmayacaksan yani. Ama küçük ve nispeten ucuz olduğu için denenebilir. Çekim sonuçlarına direkt youtubedan bakıp tatmin edecek mi anlarsın.

Drone'a girmiyor boyutları. Yani uçururken daha rahat gidip jandarma teşkilatını ayağa kaldırman gerekmiyor 3 dk çekim yapmak için. Ama bunların kısıtlaması da arttı diye biliyorum. Biraz oynak bu yönergeler güncel bilgileri sen yine kontrol et :)
ızın vs gerekmıyor dıye bılıyorum ben hafıf oldugu ıcın ama yınede alcagım zaman sorarım.sensor konusun gelırsek sensorlu modeller cok pahalı oldugu ıcın maalesef oraya hıc yanasamıyorum bıle :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babanın kafayı biraz Ütülemek lazım o zaman alabilir zaten internette çoğu sitede bakarsan en az faizsiz üç taksit yapıyorlar

Ben de kendimi bütçe olarak bir düze çıkarsam avata 2 alacağım
hocam avata vs o ıslere bakalım hosuma gıderse bıde param olursa neden olmasın :) sızede sımdıden hayırlı olsun.

ızın vs gerekmıyor dıye bılıyorum ben hafıf oldugu ıcın ama yınede alcagım zaman sorarım.sensor konusun gelırsek sensorlu modeller cok pahalı oldugu ıcın maalesef oraya hıc yanasamıyorum bıle :)

hocam avata vs o ıslere bakalım hosuma gıderse bıde param olursa neden olmasın :) sızede sımdıden hayırlı olsun.
İzin konusuna gelirsek doğru 250 gramın altına bazı yerlerde izin istemiyor ama yine de drone onu kaydettirmen gerekiyor arkadaşım mesela fotoğrafçı olduğu için gitti drone ehliyeti falan aldı drone ehliyeti aldığın zaman da internet sitesinden hemen izin alıp istediğin yerde çekim yapabiliyorsun yasaklı bölgeler hariç tabii ki de ben böyle biliyorum yanlış söylediysem de affola

İzin konusuna gelirsek doğru 250 gramın altına bazı yerlerde izin istemiyor ama yine de drone onu kaydettirmen gerekiyor arkadaşım mesela fotoğrafçı olduğu için gitti drone ehliyeti falan aldı drone ehliyeti aldığın zaman da internet sitesinden hemen izin alıp istediğin yerde çekim yapabiliyorsun yasaklı bölgeler hariç tabii ki de ben böyle biliyorum yanlış söylediysem de affola
hocam ben koru gıbı alanlarda veya sahıl kenarında surebılırım eger alırsam sıkıntı olurmu yoksa yapılması gerken bırsey varmı yınede.

1000089880.webp

Yapay zeka böyle bir cevap verdi de araştır sen yinede

Ekler

• 1000089882.webp
    1000089882.webp
    153.9 KB · Hit: 5
hobi amaçlı kullanım olacağı için olabilir am
avata 2 lerede bkabilirsin 2. el olarak uyguna düşüyor idi en son
birde sıfır alacaksan karfokaracasulu garantili al resmi distribütör ü yeni kullandığın için illaki düşüreceksin o yüzden 3-5 fazla ver
avata 2 başına geçer reisim
kullanımı çok zor
2 günde perte çıkacağına eminim.

anladım hocam ılgılendıgınız ıcın ben yıne bıraz bakarım ama bı sakınca olmaz sanırım ya kım gorcek benım ucurdugumu onca ınsanın arasında 😀
iha 1 ehliyetim var
maliteyi çok düşük bir şey
30 soruluk bir sınava giriyorsun 5kg a kadar olan bütün drone ları sürebiliyorsun

iha 1 ehliyeti var bende mesela
1764535969129.webp

iha 1 ve iha 0 bilgileri de burda
iha 0 ehliyeti için ücrette gerekmiyormuş 1fotoğraf yükleyip sınava girebiliyorsun

iha.shgm.gov.tr adresinden e devlet ile giriş yapıp kayıt oluşturman gerekiyor

Benim bildiğim sürüş desteği falan vardiye biliyorum da doğrudur ama kullanmadım
sürüş destekleri var kafat bu drone 140km/h yapıyor.
o yüzden genel olarak profesyoneller için
bide ilk deneyim için fpv başını döndürür

kesinlikle al ehliyete falan gerek yok ben önceden aldım ilk defa drone kullanan birisi bile 10 dakikada öğrenir yeterki eli yatkın olsun kafası çalışssın cahil cühela için bahsetmiyorum ama zaten merakınız olduğunu söylediniz.

avata 2 başına geçer reisim
kullanımı çok zor
2 günde perte çıkacağına eminim.

iha 1 ehliyetim var
maliteyi çok düşük bir şey
30 soruluk bir sınava giriyorsun 5kg a kadar olan bütün drone ları sürebiliyorsun
hocam mını 4k ıcın lazım degıl dımı ehlıyet.

dji mini serisinin 2,3 ve 4 ünü kullandım fly more combo modellerini gerçekten çok rahat basit kullanımları var ve rüzgardan kolay kolay etkilenmiyorlar zaten dandik bir drone alıp bu işe başlarsanız muhtemelen drone havada saçma sapan yerlere gidecektir kumandanızla alakasız ve drone kullanmak ço k zor diyeeceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,676
Üyeler
186,091
Son üye
hıvıdı_
Geri