Dji mini 4k alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar drone ve Rc arabalara çok meraklı biriyim fakat bu zamana kadar hiç olmadı.eğer ailemi ikna edebilirsem drone almak istiyorum ilk defa kullanacak bu drone alınır mı? yoksa mini 3 için biraz dahamı bütçemi yükseltiyim.(açtığım kategori yanlışmı bilmiyorum kusura bakmayın)
ben dji flip alacagım 19 k iken pahalı dedım almadım kasım ındırımlerını bekledım 23k oldu alamadım ama dji flip daha iyi bence

ben dji flip alacagım 19 k iken pahalı dedım almadım kasım ındırımlerını bekledım 23k oldu alamadım ama dji flip daha iyi bence
ne anlamda daha ıyı hocam bılmedıgım ıcın soruyorum yanlıs anlamayın.

bu arada zaten 4k çekim yapmak istersen 256gb sd kart 3 saat mi ne çekiyor diye hatırlıyorum bende djı osmo action 4 var 1080p de çekim yapıyorum daha fazla alması için
1080p de 8 saat süresi var
v30 biçiminde hazıfa kartı alman lazım 4 k çekim vs için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flip için kamera fleksisi kopuyor kronik diyorlar diye hatırlıyoeum

bu arada zaten 4k çekim yapmak istersen 256gb sd kart 3 saat mi ne çekiyor diye hatırlıyorum bende djı osmo action 4 var 1080p de çekim yapıyorum daha fazla alması için

ben baya araştırdım görmedim öyle bir şikayet ama dikkat etmediğiniz taktirde hepsi aynı sorunsuz degıl

oylemı hocam bılmıyodum zaten pek fazla cekım yapamam heralde heryer beton yıgını bıryere vs gıdersek eglenmek amaclı foto vs cekınırım heralde daha fazla bılgı ıcınde tesekkur ederım :)

ben baya araştırdım görmedim öyle bir şikayet ama dikkat etmediğiniz taktirde hepsi aynı sorunsuz degıl
dikkat önemli tabikide
ama tr resmi satıcısı olamsına ben dikkat ederim şahsen arkadaşim 2-3 kez kaza yaptı ücretsiz 2 kere değişim ve 3. cü de fazla hasar olmadığı için onarım yaptılar

oylemı hocam bılmıyodum zaten pek fazla cekım yapamam heralde heryer beton yıgını bıryere vs gıdersek eglenmek amaclı foto vs cekınırım heralde daha fazla bılgı ıcınde tesekkur ederım :)
256gb v30 kart alsan yeter sana zaten bakma bende 3 adet var motorla giderken hep çektim izleyip sileceğim sözde :D

dikkat önemli tabikide
ama tr resmi satıcısı olamsına ben dikkat ederim şahsen arkadaşim 2-3 kez kaza yaptı ücretsiz 2 kere değişim ve 3. cü de fazla hasar olmadığı için onarım yaptılar

256gb v30 kart alsan yeter sana zaten bakma bende 3 adet var motorla giderken hep çektim izleyip sileceğim sözde :D
anladım saolun hocam sanırım bu model daha mantıkmı gelıyor mını 3 ındırıme gırerse 30k mı ne ınıyor bu ıse suanda halı hazırda 18k

BAŞLANGIÇ OLACAĞI İÇİN UCUZ YOLLU AL GİTSİN ÜZMEZ HEM PARÇA FİYAT KONUSUNDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Onun sadece altında sensör var diye biliyorum. Başlangıç için belki zorlayabilir kalabalık bir hava sahasında kullanacaksan. Gittiğin dağ gezisinde uçurmayacaksan yani. Ama küçük ve nispeten ucuz olduğu için denenebilir. Çekim sonuçlarına direkt youtubedan bakıp tatmin edecek mi anlarsın.

Drone'a girmiyor boyutları. Yani uçururken daha rahat gidip jandarma teşkilatını ayağa kaldırman gerekmiyor 3 dk çekim yapmak için. Ama bunların kısıtlaması da arttı diye biliyorum. Biraz oynak bu yönergeler güncel bilgileri sen yine kontrol et :)

daha almadım hala butcem yetmıyor babam taksıtle alırsa olur anca yoksa az daha beklıcem :)
Babanın kafayı biraz Ütülemek lazım o zaman alabilir zaten internette çoğu sitede bakarsan en az faizsiz üç taksit yapıyorlar

Ben de kendimi bütçe olarak bir düze çıkarsam avata 2 alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,228
Üyeler
186,163
Son üye
user5731
Geri