Dji mini 4k alınır mı?

Tamamdır teşekkür ederim hocam evde uçurken tüle takılıp düştü yaklaşık 2 metreden parkeye onsan sonra bili varmı dşye incelerken fark ettim.demekki sıkıntı yok teşekkür ederim tekrardan.
Evde gps bulamadığı için cihaz aslında kafası karışıyor. Pek evde uçurmanı tavsiye etmem dostum güvenliğin içine Cihaz evde daha da çok yalpalayabilir.

Evde gps bulamadığı için cihaz aslında kafası karışıyor. Pek evde uçurmanı tavsiye etmem dostum güvenliğin içine Cihaz evde daha da çok yalpalayabilir.
Evet haklısınız artık dahada uçurmuyom evde akıllandım hocam 😅 ama okul ve stajdan dolayı dışarıda pek çıkma imkanın yok dolabıma koydum bekliyor öyle.

Bide kullanmadan uzun zaman 3 hafta veya 1 ay bir yerde beklerken bataryasını şarjını kaçta bekletmem daha sağlıklı olur ve şarj istasyonunda veya dronede takılımı kalsın batarya.

Pek çok yerde uçurdum, hiçbir şey olmuyor. Yaklaşık 1,5-2 senedir İzmir’de, Bursa’da ve birkaç kez de İstanbul’da uçurdum; herhangi bir sorun yaşamadım. İnsanların gözüne soka soka uçurmazsanız bir problem çıkmıyor. Koruma altındaki bölgeler, Havalimanları, emniyet, valilik, cezaevleri, belediye binalarının önü, kalabalık alanlar ve evlerin yakınları gibi sıkıntılı yerlerde uçurmamaya dikkat etmeniz yeterli.
Benim yazdığımla sizin cevabınızın pek alakası yok. Ben mini serisinin (özellikle ilk nesilleri) satın alma maliyeti dışında bir avantajının olmadığını belirtiyor ve yasalarda ikisinin de eşit olduğunu belirtiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,922
Üyeler
189,007
Son üye
qScofıeld
Geri