Dji mini 4k alınır mı?

iha 1 ehliyeti var bende mesela
iha 0 ehliyeti için ücrette gerekmiyormuş 1fotoğraf yükleyip sınava girebiliyorsun
iha.shgm.gov.tr adresinden e devlet ile giriş yapıp kayıt oluşturman gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürüş destekleri var kafat bu drone 140km/h yapıyor.
o yüzden genel olarak profesyoneller için
bide ilk deneyim için fpv başını döndürür
Tamda fpv için istiyorum zaten 😁😁 toplama yapacaktım da avata ile aynı fiyata geliyor idi vaz geçtim

kesinlikle al ehliyete falan gerek yok ben önceden aldım ilk defa drone kullanan birisi bile 10 dakikada öğrenir yeterki eli yatkın olsun kafası çalışssın cahil cühela için bahsetmiyorum ama zaten merakınız olduğunu söylediniz.
aynen meraktan ama hosuma gıdersede kullanmak ıstersem bıde kamera performansı acısından memnun eder umarım.4k 30 fps kasıyor gıbı bıraz ama mını 3 alsam oda aynı olacaak dımı.

dji mini serisinin 2,3 ve 4 ünü kullandım fly more combo modellerini gerçekten çok rahat basit kullanımları var ve rüzgardan kolay kolay etkilenmiyorlar zaten dandik bir drone alıp bu işe başlarsanız muhtemelen drone havada saçma sapan yerlere gidecektir kumandanızla alakasız ve drone kullanmak ço k zor diyeeceksiniz.
kamera olarak mını 3 ıle cok fark varmı aralırındakı fıyat farkına degecek kadar.

dji mini droneleri 249 gr olarak tasarlıyor genellikle bildiğim kadarıyla diğer hiçbirşey ehliyetinizi engellemiyor bilginize.

DJI Mini 4 Pro ve Mini 5 Pro kullanıcısı olarak sana tavsiyem şu:

Ben bu işe direkt DJI Mini 4 Pro ile başladım ve açıkçası hiç bilgim yoktu. Bu işler tamamen bütçeyle alakalı; çünkü bu cihazlar gerçekten pahalı. Eğer drone’a ciddi bir ilgin varsa, bu modellerin altındaki cihazlar seni çok tatmin etmeyebilir. Bana göre bir dronda en önemli şey “havada kalma süresi”. Örneğin DJI Mini 4 Pro, 3 bataryayla yaklaşık 1 saatlik uçuş süresi sunuyor.

Bunun avantajı şu: Doğada bir alanda uçuş yapıyorsun, tam keyfin yerine gelmişken batarya bitiyor… Bu da alacağın zevki ciddi şekilde azaltıyor. Bir de işin ters tarafı var; mesela ben geçen gün Mini 4 Pro’yu düşürdüm ve serviste 8.500 TL masraf çıktı. Yani yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal… Pahalı bir hobi.

Ama benim bu işe olan ilgim yüksek olduğu için bu cihazlarla gerçekten büyük keyif alıyorum. Dışarı çıkarken, kullanmasam bile mutlaka dronumu yanımda bulunduruyorum.

Sonuç olarak her şey bütçeyle ilgili.

kamera olarak mını 3 ıle cok fark varmı aralırındakı fıyat farkına degecek kadar.
şimdi şunu diyim birisi 25 birisi 50bin 4k 30 fps çekebiliyor dji 3 dji 4 ise 4k 60 fps çekebiliyor tabii ki 60fps ile 30 fps arasındaki fark hissedilir ama fotoğraf konusunda sorun yaşamazsınız ama şunu da belirteyim ilk drone olacaksa hiç bilginiz yoksa kesinlikle 4 almalısınız hem görüntüsü sizi daha çok tatmin edecektir video konusunda ama bundan daha önemlisi DJİ Mini 4 de çarpışma önleyici de mevcut drone ile tellere, ağaçlara kolay kolay çarpmıyorsunuz heryerde sensörü var ama DJI 3 için bu durum geçerli değil.

şimdi şunu diyim birisi 25 birisi 50bin 4k 30 fps çekebiliyor dji 3 dji 4 ise 4k 60 fps çekebiliyor tabii ki 60fps ile 30 fps arasındaki fark hissedilir ama fotoğraf konusunda sorun yaşamazsınız ama şunu da belirteyim ilk drone olacaksa hiç bilginiz yoksa kesinlikle 4 almalısınız hem görüntüsü sizi daha çok tatmin edecektir video konusunda ama bundan daha önemlisi DJİ Mini 4 de çarpışma önleyici de mevcut drone ile tellere, ağaçlara kolay kolay çarpmıyorsunuz heryerde sensörü var ama DJI 3 için bu durum geçerli değil.
hocam sız yanlıs anladınz sanırım ben mını 4k olan modelden bahsedıyorum 18k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DJI Mini 4 Pro ve Mini 5 Pro kullanıcısı olarak sana tavsiyem şu:

Ben bu işe direkt DJI Mini 4 Pro ile başladım ve açıkçası hiç bilgim yoktu. Bu işler tamamen bütçeyle alakalı; çünkü bu cihazlar gerçekten pahalı. Eğer drone’a ciddi bir ilgin varsa, bu modellerin altındaki cihazlar seni çok tatmin etmeyebilir. Bana göre bir dronda en önemli şey “havada kalma süresi”. Örneğin DJI Mini 4 Pro, 3 bataryayla yaklaşık 1 saatlik uçuş süresi sunuyor.

Bunun avantajı şu: Doğada bir alanda uçuş yapıyorsun, tam keyfin yerine gelmişken batarya bitiyor… Bu da alacağın zevki ciddi şekilde azaltıyor. Bir de işin ters tarafı var; mesela ben geçen gün Mini 4 Pro’yu düşürdüm ve serviste 8.500 TL masraf çıktı. Yani yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal… Pahalı bir hobi.

Ama benim bu işe olan ilgim yüksek olduğu için bu cihazlarla gerçekten büyük keyif alıyorum. Dışarı çıkarken, kullanmasam bile mutlaka dronumu yanımda bulunduruyorum.

Sonuç olarak her şey bütçeyle ilgili.
hobı amaclı almak ıstıyorum hocam 18k benım dedıgım model zaten profesyonel vs. deıl sızın dedılerınız baya yuksek fıyatları onalara hıc yaklasamam bıle.

bu adam ve yorumlarında kamerası kotu dıyolar ve vıdeodada kotu gozukuyor acaba vıdeo ıle alaklı baska kanallardakı vıdeolarda bu kadar kotu deıl.

bu adam ve yorumlarında kamerası kotu dıyolar ve vıdeodada kotu gozukuyor acaba vıdeo ıle alaklı baska kanallardakı vıdeolarda bu kadar kotu deıl.
Kötü diyor ama bütün fotoğrafçıların yaptığı gibi videoyu işlersen kalite güzel diyor ben de izledim.

Kötü diyor ama bütün fotoğrafçıların yaptığı gibi videoyu işlersen kalite güzel diyor ben de izledim.
karıncalanma var gıbı dıyor bı yorumda bıde bu vıdeıda obur vıdeolara gore kalıtesız gozukuyor ve karıncalanma var gıbı acaba vıde ıle ılgılımı.sızınkı gelınce kullanma sansınız olunca yorum yapabılırmısnız hocam rıca etsem bu konuya.

1764541694378.webp
farklar bunlar fiyat arkı çok fazla aradaki evet ama DJI fakire acımıyor :) f/p diye bir şey yok bu ürün için performans istiyorsan para vermek zorundasın.

Alıntıyı görüntülefarklar bunlar fiyat arkı çok fazla aradaki evet ama DJI fakire acımıyor :) f/p diye bir şey yok bu ürün için performans istiyorsan para vermek zorundasın.
evet hocam ıllakı fark olacak arada kac bın tl fark var benım amacım hobı amaclı kamerasıda uzmesın yeter benım ıcın profesyonel olamsına gerek yok cekımlerın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,650
Üyeler
186,221
Son üye
Nazım koyuncu
Geri