❌İndirim Bitti! 🔥🔥 DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Aksiyon Kamera 11.799TL🔥🔥

benim kamera geldi yarışmacı arkadaşlara başarılar alanlara hayırlı ugurlu olsun tekrardan:kedi:

Sarı sitede zaten max bir iki lira düşüğe koymuşlar. Bu indirimin iyi yanı 3 taksit olmasıydı. Aynı fiyat bile olsa sarı siteden almazdım yani 😂

Sarı sitede zaten max bir iki lira düşüğe koymuşlar. Bu indirimin iyi yanı 3 taksit olmasıydı. Aynı fiyat bile olsa sarı siteden almazdım yani 😂
nakiti olan alır bence

benimkide teslim edilmiş eve gidince bakıcam
satmayacaksanız içeriğinin fotosunu atar mısınız.
şu an atamam netten bakabilirsiniz. özetle 2 adet mıknatıslı baglantı aparatı 1 adet kask aparatı yapışkanlı bı adet kasa 3 batarya 1 batarya şarj cihazı 1 kablo. bir lens kapağı ( ekstra ) djı stickersları 1 adet selfie çubuğu ve kullanım klavuzu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimse belirtti mi bilmiyorum ama cihaz ve batarya kutusu hızlı şarjı destekliyor 30w. totalde 20dk'da şarjı yapıyor. şarj kutusunu içinde pillerle birlikte powerbank olarakta kullanabilirsiniz. ayrıca bu şarj kutusunun kapağını kaldırınca üst tarafında 2 adet microsd saklayabileceğiniz bir alan var bunu pek yazmazlar bilginiz olsun :D

ilk kullanımda usb'den şarj öneririm ama.

Son düzenleme:
şu an atamam netten bakabilirsiniz. özetle 2 adet mıknatıslı baglantı aparatı 1 adet kask aparatı yapışkanlı bı adet kasa 3 batarya 1 batarya şarj cihazı 1 kablo. bir lens kapağı ( ekstra ) djı stickersları 1 adet selfie çubuğu ve kullanım klavuzu.
Paket zaten bu haliyle bile 18 uygun sayılırmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,317
Üyeler
183,556
Son üye
Mambo62
Geri