Kamera nerede?Kahve çıktı beyler hhaha kutunun üstündeki fatura djı içinde kahve faturası başka birisi adına
Alıntıyı görüntüle
Hee bazen oluyor ya böyle durumlar öyle sandımtrol atıyor ya![]()
trollük bişey yok valla kutunun dışında dji faturası içinde kahve ve kahve faturası başka birisi adına paketlemede karışmış herhalde aradım kayıt açtırdım bakalım ne olcaktrol atıyor ya![]()
O fiyata imkansız bence kimse satmazNakite çevirmek isteyen varsa 12 den alırım kapalı kutu
Valla çok ümitli olmayın üste fazla kar ettirceğini sanmıyorum, neyse isteyen olursa ben talibim olmazsa hayırlısı.O fiyata imkansız bence kimse satmaz
ettirir sarı sitede dün koyulan ilanlar tek tek yok olmaya başladı bileValla çok ümitli olmayın üste fazla kar ettirceğini sanmıyorum, neyse isteyen olursa ben talibim olmazsa hayırlısı.
kamera kayıtlarından bakarlar ürünü yollarlar tekrar kahveyi büyük ihtimal özür şeklinde sende bırakabilirler iyisin haditrollük bişey yok valla kutunun dışında dji faturası içinde kahve ve kahve faturası başka birisi adına paketlemede karışmış herhalde aradım kayıt açtırdım bakalım ne olcak
valla olursa ne güzel olur 2 paket kahve 600 liraettirir sarı sitede dün koyulan ilanlar tek tek yok olmaya başladı bile12'den kimse vermez sıfır faizli zaten kredi veriyolar 6 ay taksitle sana neden versinler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kamera kayıtlarından bakarlar ürünü yollarlar tekrar kahveyi büyük ihtimal özür şeklinde sende bırakabilirler iyisin hadi![]()
vollah sevindim hee benim malzeme yarın gelir yada pazartesi ye kalırAzmin zaferisipariş iade den hazırlanıyor a çevrildi muhtemelen gönderecekler.
Sürekli param güvende ile almak istiyorlar alıp ürünü açıp geri göndermeleri yokmu hiç güven vermiyor.ettirir sarı sitede dün koyulan ilanlar tek tek yok olmaya başladı bile12'den kimse vermez sıfır faizli zaten kredi veriyolar 6 ay taksitle sana neden versinler.