Ben yanlış anladım sanırım, amazonda satılan 512 de 4 k da sıkıntı oluyor felan yazmışlar sen de hangi kamera felan deyince onu kullanıyorsun gibi algıladım. Sıkıntı yok bazıları da sorun yok yazmış. Bakalım görelimnerde evet demişim
Ben yanlış anladım sanırım, amazonda satılan 512 de 4 k da sıkıntı oluyor felan yazmışlar sen de hangi kamera felan deyince onu kullanıyorsun gibi algıladım. Sıkıntı yok bazıları da sorun yok yazmış. Bakalım görelimnerde evet demişim
beni kendimden şüphe ettirdin geriye dönük mesajları 5dk okumak zorunda kaldımBen yanlış anladım sanırım, amazonda satılan 512 de 4 k da sıkıntı oluyor felan yazmışlar sen de hangi kamera felan deyince onu kullanıyorsun gibi algıladım. Sıkıntı yok bazıları da sorun yok yazmış. Bakalım görelim
Uyum sağlayacağını düşünüyorum. min v30'da takılma yapacağını düşünmüyorum sadece veri aktarımı konusunda bir tık yavaş kalabilir onda da iyileri arasında 20/30mbs fark var o da bir iki dakika oynar oynamaz aktarımda. Ben yine de kaliteli olana gittim çünkü iki kamera birden senkron kullanıp instagrama içerik üretiyorum motosikletle ilgili. bu yüzden benim için güvenli liman olan sandisk'e gittim. ufak tefek çekimler için kullanacaksanız zaten yeterli gelir size.Bende 128 var , 2 tane de 64 var . O yönden sıkıntı olmaz. Benim kullanım amacım çocuklarimla tatilde ya da gittiğimiz yerlerde hatıra amaçlı kayıt almak. Bir çok kameram var lakin bu baya iyi geldi.
canlı desteğe bağlanmaya çalış mediamarkt sitesi üstünden ordan sor. hazırlanıyor durumunda ise ve iptal gelmediyse çıkarlar kargoya.Bu arada Media Markt müşteri hizmetleri hala kamera ile ilgili bir şey demiyor. Sistemde hazırlanıyor oldu aradım şimdi ama bir şey demiyorlar, nereye düştük anlamadım.
Telefon ile konuştum sistem üzerinden baktılar hala bakılıyor dedi. Dune kadar iade ediliyor yazıyorducanlı desteğe bağlanmaya çalış mediamarkt sitesi üstünden ordan sor. hazırlanıyor durumunda ise ve iptal gelmediyse çıkarlar kargoya.
Keşke ya buldum sonunda attığımı aldım hem daha hızlı samsungdan büyük SD Kart olanı vardı memnundum. Kupon vardı bide 280TL 560TL ye geldi.İnsan içine bi sd kart koyarmış ne uğraştınız sd kart bulmak için
Thh düşmeden çözmeye calışıyorlar Ho diyelimŞikayetvar'a yazmıştım. Şimdi müşteri hizmetleri aradı. Bana özel kupon kodu tanımlayacaklar. Ürünü 11799 a sipariş verebileceğim. Ürünü iade olanlar şikayetvara yazabilir.
Sistemde ne görünüyor sende benim sipariş hazırlanıyor a çevrildi. İade inceleniyordu öncedenŞikayetvar'a yazmıştım. Şimdi müşteri hizmetleri aradı. Bana özel kupon kodu tanımlayacaklar. Ürünü 11799 a sipariş verebileceğim. Ürünü iade olanlar şikayetvara yazabilir.