❌İndirim Bitti! 🔥🔥 DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Aksiyon Kamera 11.799TL🔥🔥

Yok hocam. Kod geldi stok yoktu. Birkaç saat sonra rastgele şekilde girdim siteye. Baktım var hemen aldım. Tek stokmuş. Bitti. Muhtemelen biri sipariş iptal etti o arada ben aldım.
Şansına desene ben de o şans yok 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam. Kod geldi stok yoktu. Birkaç saat sonra rastgele şekilde girdim siteye. Baktım var hemen aldım. Tek stokmuş. Bitti. Muhtemelen biri sipariş iptal etti o arada ben aldım.
Bu arada kod için arasam mı biz arayacağız dediler ama sen aramışsin ilk aradığında ne kod için ne demişlerdi
Aradım daha sonuç yok dediler

Son düzenleme:
Hocam dji osmo action 3 aldım ama tek batarya çok yetersiz geldi sizce iade edip adventure almak mantıklı mı?

Hocam dji osmo action 3 aldım ama tek batarya çok yetersiz geldi sizce iade edip adventure almak mantıklı mı?
mantıklı değil. ekstra batarya alarak sorunu fixlersin.

mantıklı değil. ekstra batarya alarak sorunu fixlersin.
Hocam ekstra 2 batarya alsam bide 3 lü adaptörle zaten adventure ile aynı fiyata geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ekstra 2 batarya alsam bide 3 lü adaptörle zaten adventure ile aynı fiyata geliyor
Hemde yanında bir kaç aparat daha almış oluyorum 4k 60fps te 1 saat bile görmüyor

Ürünü tekrar aynı fiyattan aldım 11.799 'a. Kupon verdiler sipariş verdim. Bakalım artık bu saatten sonra da gelir sanırım artık 😁

Ürünü tekrar aynı fiyattan aldım 11.799 'a. Kupon verdiler sipariş verdim. Bakalım artık bu saatten sonra da gelir sanırım artık 😁
Kaç zamandır stokları yoktu dümenden :) güzel sevindim

Geri