LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,411
bana forumadan birisi teklif verdi 12.5 hala şoktayımEskişehir'den almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

bana forumadan birisi teklif verdi 12.5 hala şoktayımEskişehir'den almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.
su kurnazıbana forumadan birisi teklif verdi 12.5 hala şoktayım![]()
9 taksit de olsun mubana forumadan birisi teklif verdi 12.5 hala şoktayım![]()
o fiyata sen uğraşma ben senin evine kadar getiririm ürünü deseydinbana forumadan birisi teklif verdi 12.5 hala şoktayım![]()
Yok ya okadar da abartmadı9 taksit de olsun mu![]()
Trabzona uzakmış kardeşim kargoda benden.o fiyata sen uğraşma ben senin evine kadar getiririm ürünü deseydin![]()
Son durum nedir acaba? Beni de bugün aradılar kupon kodu verilecek felan dendi. Geldi mi kod ürünü alabildin mi?Şikayetvar'a yazmıştım. Şimdi müşteri hizmetleri aradı. Bana özel kupon kodu tanımlayacaklar. Ürünü 11799 a sipariş verebileceğim. Ürünü iade olanlar şikayetvara yazabilir.
Cumartesi ulaştılar kod vericez dediler. Bugün aradım. 2 saat içinde size ulaşcaklar dendi. Kod gelse de ürünü internet mağazasından alamıycam muhtemelen. Stokta yok. Thh başvurumu geri çekmem ben de. Kendileri bilir.Son durum nedir acaba? Beni de bugün aradılar kupon kodu verilecek felan dendi. Geldi mi kod ürünü alabildin mi?
Ben de aynı durumdayım thh ye başvurdum ve de şikayetvar a. Bekleyelim bakalım.Cumartesi ulaştılar kod vericez dediler. Bugün aradım. 2 saat içinde size ulaşcaklar dendi. Kod gelse de ürünü internet mağazasından alamıycam muhtemelen. Stokta yok. Thh başvurumu geri çekmem ben de. Kendileri bilir.
Müşteri hizmetleri indirim kodunu verdi sonunda arayınca. 1 tane stok da şimdi geldi. alabildim. Şaka gibi. Kod tanımladık sadece web'de geçiyor diyorlar. İnternette stok yok hayret bir şey. Neyse alabildim böyle. Siz de takip edin hocam. ürün elime geçince thh başvurumu iptal ederim artık.Ben de aynı durumdayım thh ye başvurdum ve de şikayetvar a. Bekleyelim bakalım.
Stok nasıl oldu koddan sonra mi gördün hemenMüşteri hizmetleri indirim kodunu verdi sonunda arayınca. 1 tane stok da şimdi geldi. alabildim. Şaka gibi. Kod tanımladık sadece web'de geçiyor diyorlar. İnternette stok yok hayret bir şey. Neyse alabildim böyle. Siz de takip edin hocam. ürün elime geçince thh başvurumu iptal ederim artık.
Yok hocam. Kod geldi stok yoktu. Birkaç saat sonra rastgele şekilde girdim siteye. Baktım var hemen aldım. Tek stokmuş. Bitti. Muhtemelen biri sipariş iptal etti o arada ben aldım.Stok nasıl oldu koddan sonra mi gördün hemen