❌İndirim Bitti! 🔥🔥 DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Aksiyon Kamera 11.799TL🔥🔥

O değil de gelecek diye hafıza kartı siparişi verdim 512 GB 😁 neyse kalsın ilerde kullanırız artık

Şikayetvar'a yazmıştım. Şimdi müşteri hizmetleri aradı. Bana özel kupon kodu tanımlayacaklar. Ürünü 11799 a sipariş verebileceğim. Ürünü iade olanlar şikayetvara yazabilir.
Son durum nedir acaba? Beni de bugün aradılar kupon kodu verilecek felan dendi. Geldi mi kod ürünü alabildin mi?

Son durum nedir acaba? Beni de bugün aradılar kupon kodu verilecek felan dendi. Geldi mi kod ürünü alabildin mi?
Cumartesi ulaştılar kod vericez dediler. Bugün aradım. 2 saat içinde size ulaşcaklar dendi. Kod gelse de ürünü internet mağazasından alamıycam muhtemelen. Stokta yok. Thh başvurumu geri çekmem ben de. Kendileri bilir.

Cumartesi ulaştılar kod vericez dediler. Bugün aradım. 2 saat içinde size ulaşcaklar dendi. Kod gelse de ürünü internet mağazasından alamıycam muhtemelen. Stokta yok. Thh başvurumu geri çekmem ben de. Kendileri bilir.
Ben de aynı durumdayım thh ye başvurdum ve de şikayetvar a. Bekleyelim bakalım.

Ben de aynı durumdayım thh ye başvurdum ve de şikayetvar a. Bekleyelim bakalım.
Müşteri hizmetleri indirim kodunu verdi sonunda arayınca. 1 tane stok da şimdi geldi. alabildim. Şaka gibi. Kod tanımladık sadece web'de geçiyor diyorlar. İnternette stok yok hayret bir şey. Neyse alabildim böyle. Siz de takip edin hocam. ürün elime geçince thh başvurumu iptal ederim artık.

Ne çekiyoruzz

1000055376.jpg

Müşteri hizmetleri indirim kodunu verdi sonunda arayınca. 1 tane stok da şimdi geldi. alabildim. Şaka gibi. Kod tanımladık sadece web'de geçiyor diyorlar. İnternette stok yok hayret bir şey. Neyse alabildim böyle. Siz de takip edin hocam. ürün elime geçince thh başvurumu iptal ederim artık.
Stok nasıl oldu koddan sonra mi gördün hemen

Stok nasıl oldu koddan sonra mi gördün hemen
Yok hocam. Kod geldi stok yoktu. Birkaç saat sonra rastgele şekilde girdim siteye. Baktım var hemen aldım. Tek stokmuş. Bitti. Muhtemelen biri sipariş iptal etti o arada ben aldım.

Geri