Djı Osmo Pocket 4 31.320tl

Senyor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Türkiye fiyatı ortalama 37.000tl olan influencerların kullandığı ürün fiyatı en dipte şuan.
Yurt dışı fiyatı tax free ile ortalama 25.000 tl
Hem tr garantisi hemde taksit oluyo almak isteyenler kaçırmasın

37K olarak gözüküyor, 31K olsaydı alırdım hemen. Pocket 3'ü o paraya aldım zaten.
NET14 kuponu ile alınabiliyormuş teşekkür ettim.

37K olarak gözüküyor, 31K olsaydı alırdım hemen. Pocket 3'ü o paraya aldım zaten.
1778760752673.webp

Gördüm şimdi çekiyorum hemen, teşekkür ettim 🙏
influencerlara, kundirik videosu çekiyorum diyen herkese peynir ekmek gibi beleşe dağıttıkları kamerayı farklı çekim açılarında kullanmak için para verip alıyoruz olacak iş değil :D

influencerlara, kundirik videosu çekiyorum diyen herkese peynir ekmek gibi beleşe dağıttıkları kamerayı farklı çekim açılarında kullanmak için para verip alıyoruz olacak iş değil :D
Öyle gerçekten. Bu hayatı yayıncılar yaşıyor.

Valla bende alıcamda araba videosu çekmek için yurt dışından mı alsam burdan mı alsam karara veremedim aradaki 7 k ile lens ve vakumlu tutucu alınabiliyor

Arkadaşlar aynı ürünü amazon.com.tr de alan oldu mu? Satıcısı da yine amazon tabi.

Valla bende alıcamda araba videosu çekmek için yurt dışından mı alsam burdan mı alsam karara veremedim aradaki 7 k ile lens ve vakumlu tutucu alınabiliyor
ben almayacağım kanka boykot :D

Geri