bende onu anlamıyorum fsr 3 ile kıyasla diyorlar da fsr 3 dediğiniz teknoloji ray tracing bazlı değil ki normal fps arttırıyorAlıntıyı görüntüle
Yağmur birikintisi DLSS 3.5 efsane yapmışlar ve FPS yükseltiyor çok garip bu NVIDIA
DLSS 3.5 Yansımayı değiştiriyor bilginiz olsun. FSR 3 ile neyini kıyaslıcaksınız ?
sana videolu delil gösteriyorum daha fanboy diyorsunnvidia fanboyu kokuyor burası
bakıyorumda evinizde buzdolabı var hocam para sizde galiba
nvidiadan 50k dolarlık hisse almayı dusunuyoruz arabayı satık bu ciddi saka yapmıyorum yılbasından bu yana 3e katlamıs parayı yatıranlar seneye de oyle olabilir bi de haftaya rtx 4070li sistem alıcam o yuzden sevındımHayır anlamadığım sanki NVIDIA'da hissen falan mı var neden bu kadar sevindin bu duruma? AMD'nin iyi çıkması senin lehine, kötü olması senin aleyhine olacak bir şey bunun farkında olmaman üzücü. Fanboy demek istemiyorum ama bu yazdıkların bunu gösteriyor maalesef.
Bi3x daha yapacağının garantisi nedir? 140 dolardan 500 leri görmüş. 300 e düşse ne yapacaksın? dlss 3.5 e ekmek mi banacaksın?nvidiadan 50k dolarlık hisse almayı dusunuyoruz arabayı satık bu ciddi saka yapmıyorum yılbasından bu yana 3e katlamıs parayı yatıranlar seneye de oyle olabilir bi de haftaya rtx 4070li sistem alıcam o yuzden sevındım
siz ev arsa ne varsa satın hissenin değeri artıcakmışnvidiadan 50k dolarlık hisse almayı dusunuyoruz arabayı satık bu ciddi saka yapmıyorum yılbasından bu yana 3e katlamıs parayı yatıranlar seneye de oyle olabilir bi de haftaya rtx 4070li sistem alıcam o yuzden sevındım