dlss 3.5 amdyi tokatladı kanıtlı

1695411663457.png

Yağmur birikintisi DLSS 3.5 efsane yapmışlar ve FPS yükseltiyor çok garip bu NVIDIA

DLSS 3.5 Yansımayı değiştiriyor bilginiz olsun. FSR 3 ile neyini kıyaslıcaksınız ?

Alıntıyı görüntüle

Yağmur birikintisi DLSS 3.5 efsane yapmışlar ve FPS yükseltiyor çok garip bu NVIDIA

DLSS 3.5 Yansımayı değiştiriyor bilginiz olsun. FSR 3 ile neyini kıyaslıcaksınız ?
bende onu anlamıyorum fsr 3 ile kıyasla diyorlar da fsr 3 dediğiniz teknoloji ray tracing bazlı değil ki normal fps arttırıyor :D ayrıca yazılım üzerinden gtx 1060da bile kullanılacak bir şeyden nasıl kalite beklersiniz? nvidia 4000 serisine özel olarak donanım ve yapay zeka bazlı yaptı bu teknolojiyi fsr ne kadar yanına yanasabilecek :D ayrıca nvidia 2024 ilk çeyreği için 5000 serisini duyurursa dlss 4.0 da duyurur ve bundan çok daha iyi şeyler getirir kısacası kıyas bile yapılamaz nvidia tokatlar

FSR 3 ile neyi kıyaslayacağız onuda birisi detaylı açıklayabilir mi bana ? bende diyeyim ki harbi ben bunu nasıl aklıma getiremem diyim.

Hayır anlamadığım sanki NVIDIA'da hissen falan mı var neden bu kadar sevindin bu duruma? AMD'nin iyi çıkması senin lehine, kötü olması senin aleyhine olacak bir şey bunun farkında olmaman üzücü. Fanboy demek istemiyorum ama bu yazdıkların bunu gösteriyor maalesef.

Tokatlamissa tokatlamis. Kanka sen niye bu kadar ovunup geriliyon. Küçük şeylerle ve seni bağlamayan şeylerle mutlu olmayı bırak dbjdj

Hayır anlamadığım sanki NVIDIA'da hissen falan mı var neden bu kadar sevindin bu duruma? AMD'nin iyi çıkması senin lehine, kötü olması senin aleyhine olacak bir şey bunun farkında olmaman üzücü. Fanboy demek istemiyorum ama bu yazdıkların bunu gösteriyor maalesef.
nvidiadan 50k dolarlık hisse almayı dusunuyoruz arabayı satık bu ciddi saka yapmıyorum yılbasından bu yana 3e katlamıs parayı yatıranlar seneye de oyle olabilir bi de haftaya rtx 4070li sistem alıcam o yuzden sevındım

nvidiadan 50k dolarlık hisse almayı dusunuyoruz arabayı satık bu ciddi saka yapmıyorum yılbasından bu yana 3e katlamıs parayı yatıranlar seneye de oyle olabilir bi de haftaya rtx 4070li sistem alıcam o yuzden sevındım
Bi3x daha yapacağının garantisi nedir? 140 dolardan 500 leri görmüş. 300 e düşse ne yapacaksın? dlss 3.5 e ekmek mi banacaksın?

Şimdi ben nvidiacıyım ama fanboy değilim. Elimde hem nvidia hem amd kartlar var. Nvidia ray tracing konusunda çok çok önde ancak rt kapatıldığında (ki bence çok çok önemli bir olay değil rt) amd kartlar birden bire performans/fiyat konusunda öne geçiyor. Zaten oyun oynamak isteyen adam bunlara pek takılmaz, açar oyununu ayarları yapar ve elindeki sisteme göre keyifle oynar. Dlss3 ve 3.5 gerçekten çok güzel teknolojiler bunda hemfikiriz. Amd aylardır fsr 3.0 ile milleti oyalarken nvidia bam diye masaya koydu dlss 3.5 i. Amd nin yazılım konusunda daha yiyeceği çok ekmek var.

siz ev arsa ne varsa satın hissenin değeri artıcakmış💩
Yatırım tavsiyesi değildir😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri