ya abi bunun kabloları neden 10cm oluyor. Kasanın arkadan takıp klavyeye kadar uzaması lazımki işe yarasın. Böyle hiçbir işlevselliği yok bence.
Kasanın ön portuna veya laptopa takıyorsan gayet işlevliya abi bunun kabloları neden 10cm oluyor. Kasanın arkadan takıp klavyeye kadar uzaması lazımki işe yarasın. Böyle hiçbir işlevselliği yok bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba birileri düşünmüş...
Alıntıyı görüntüle
yorumlardaya abi bunun kabloları neden 10cm oluyor. Kasanın arkadan takıp klavyeye kadar uzaması lazımki işe yarasın. Böyle hiçbir işlevselliği yok bence.
Alıntıyı görüntüle
ben düşündüm knk yorumlarda kablosu 120cm yazmışlar hemen aldım olmazsa arabada kullanırım 1 stok vardıya abi bunun kabloları neden 10cm oluyor. Kasanın arkadan takıp klavyeye kadar uzaması lazımki işe yarasın. Böyle hiçbir işlevselliği yok bence.
Alıntıyı görüntüle
Amazon'un fason üretim yaptırıp sattığı bir marka sanırım veya anlaştığı, genelde Amazon hem satıyor hem gönderiyor DM ürünlerini. İyiden ziyade işlevini yerine getirecektir. 40 TL'lik çoklayıcı bile iş görüyor şu an da.İyi markamı ki
Düşünenler de uzaktan düşünmüş. Yurt dışı ürünleri oluyor böyle ürünler genelde. Bu tür fonksiyonları yurt içinde yansıtıyorlar fiyata.Galiba birileri düşünmüş...
Ben de usb hub arayışındayım. Çoğu Type c ve kısa kablolu. Type a olup kablosu uzun olan yok. 3.2 Gen 1 üzerinden Type A olup üzerinde normal A'ya ek Kart okuyucu vs. olan yok. Alacağım ama aklıma yatanı bulamadım.ya abi bunun kabloları neden 10cm oluyor. Kasanın arkadan takıp klavyeye kadar uzaması lazımki işe yarasın. Böyle hiçbir işlevselliği yok bence.
Alıntıyı görüntüle