Neler Yeni

DNS DEĞİSTİRME PROGRAMI BAN YEDİRİR Mİ

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
Merhabalar cloudfare warp kullanıyoruz bu sayede dc bağlanabiliyoruz fakat açık kalması gerekiyor kapanınca dcde gidiyor bu programın açık olması cs, valorant gibi boyunlarda bizi ban yedirme gibi bir durum yaşatır mı?

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Merhabalar cloudfare warp kullanıyoruz bu sayede dc bağlanabiliyoruz fakat açık kalması gerekiyor kapanınca dcde gidiyor bu programın açık olması cs, valorant gibi boyunlarda bizi ban yedirme gibi bir durum yaşatır mı?
2 yıldır aktif olarak her zaman kullanıyorum csgo cs2 lol valorant war thunder pubg arma reforger squad rust ve daha adını yazamadığım bir sürü online oyunda saatlerce denedim hiçbir sıkıntı yaşamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: acn1

DogancanYr

80+ Bronze
Genellikle hayır ama küçük bir şans ile ip ban atabilir eğer hile kullanılıyorsa. Ayrıca ping yapıyor.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Genellikle hayır ama küçük bir şans ile ip ban atabilir eğer hile kullanılıyorsa. Ayrıca ping yapıyor.
cloudflare warp vpn gibi çalışmadığı için çok nadir durumlar hariç ping yükseltmez hatta bende league of legends euw sunucusunda, csgo ve cs2 avrupa sunucularında pingimi 5-10ms düşürüyordu

acn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Acncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası ping olmuyor ping normal gözüküyor tek sakıncam ban yedirip yedirmeyeceği operadan falan gir diyorlar ama operada krisp falan çalışmıyor cızırtı oluyor tarayıcı dcde

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
nasıl cözebilirim bi bilgisi olan var mı

Ekler

• 1728471336274.png
    1728471336274.png
    24.7 KB · Hit: 61

DogancanYr

80+ Bronze
cloudflare warp vpn gibi çalışmadığı için çok nadir durumlar hariç ping yükseltmez hatta bende league of legends euw sunucusunda, csgo ve cs2 avrupa sunucularında pingimi 5-10ms düşürüyordu
Vpn oldu artık. İp adresin ve konumun değişiyor. Cloud Flare severleri sana daha yakın olduğu için (altyapında kalitesiz olduğundan) öyle sonuç çıkartıyor.
açıkçası ping olmuyor ping normal gözüküyor tek sakıncam ban yedirip yedirmeyeceği operadan falan gir diyorlar ama operada krisp falan çalışmıyor cızırtı oluyor tarayıcı dcde
Operadaki vpn değil proxy.
Ban yedirmez.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Vpn oldu artık. İp adresin ve konumun değişiyor. Cloud Flare severleri sana daha yakın olduğu için (altyapında kalitesiz olduğundan) öyle sonuç çıkartıyor.

Operadaki vpn değil proxy.
Ban yedirmez.
vpn olduğunu nasıl öğrendiniz kanıtınız varsa sunarmısınız merak ettim ayrıca cloudflare warp tam olarak vpn gibi çalışmıyor nasıl açıklayabilirim tam bilemiyorum ama araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız son olarakta 2 yıl önce ftth fiber altyapı geldi bende cloudflare warp uygulamasını 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum

DogancanYr

80+ Bronze
vpn olduğunu nasıl öğrendiniz kanıtınız varsa sunarmısınız merak ettim ayrıca cloudflare warp tam olarak vpn gibi çalışmıyor nasıl açıklayabilirim tam bilemiyorum ama araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız son olarakta 2 yıl önce ftth fiber altyapı geldi bende cloudflare warp uygulamasını 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum
Son bir yılda değişti. İp adresi ve konunun değişiyor artık.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Warp ping değil jitter(kayıp) yapar. Artık konum ve adres değiştiriyor. Ve istediğin konumu seçemiyorsun malesef rastgele atıyor. Cs2 üzerinde denedim dnsden dolayı ping düşüyor fakat kayıp çok fazla oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom