Neler Yeni

DOA Raporu Ve Para İadesi

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
İtopya.com'dan tablet aldım tablet bozuk olduğu için iade etmek istedim.İtopya servise gönderebileceğimi belirtti bende Lenovaya gönderdim.

lenovo bana doa raporu verdi.İtopya.com ile iletişime geçerek para iadesi talep ettim rapordada para iadesi olacağı yazıyor.

Tarafıma bir sms geldi ve kargo kodu iletildi sanırım İtopya bana tablet gönderimi sağladı fakat ben para iadesi istediğimi belirttim.

Doa raporu çıkınca para iadesi veya yeni ürün talebi tüketicinin kararına göre belirlenmiyor mu ?

İtopyanın böyle bir hakkı var mı ?.Mail ilettim ve müşterim temsilcisi ile görüştüm oda bana para iadesimi yoksa yeni ürün mü istiyorsunuz diye sordu.

Ama bana sanırım yeni tablet gönderiyorlar ben tablet istemiyorum zaten ürünü beğenmedim ve başka tablet alacağım

Bu konu hakkında hakları varmı sormak istedim.

Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevaplayabilecek var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunusemre Kemal Sönmez
Ürün tesliminde arızası çıkan ürün ayıplıdır. DOA raporu ürünün ayıbının kanıtıdır.

Ayıplı ürünlerde iade istemek, değişim istemek ya da ürünü alıkoyup ayıp oranında satıcıdan indirim talep etmek tamamen tüketici inisiyatifindedir. Şimdi iade için sizi THH ile uğraştıracaklar ve paranızı geri alamadığınız için birkaç ay boyunca yeni bir tablet satın alamayacaksınız. Aylar sonra karar lehinize çıktığında da firmanın size yapacağı ödeme dışında hiçbir ekstra yasal yükü olmayacak.

Bu konuyla ilgili bir başlık açtım bu akşam, inceleyip başlığa elinizdeki görselleri eklerseniz ve başınızdan geçenleri anlatırsanız çok mutlu olurum. Özellikle yazılı bir iletişim olduysa firmayla aranızda, lütfen paylaşın bunları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom