Neler Yeni

Doğalgaz Bedava Olayı Nedir?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Arkadaşlar merhaba benim doğalgaz faturası 15 nisan da geliyor yani bedava kulanma günüm 15 Mayıs'a kadar mıydı yoksa 30 Mayıs'a kadar mı çünkü benim fatura kesim tarihim 15 i dolayısıyla 2 ci faturaya geçmiş oluyorum nasıl oluyor bu iş teşekür ederim

Arkadaşlar merhaba benim doğalgaz faturası 15 nisan da geliyor yani bedava kulanma günüm 15 Mayıs'a kadar mıydı yoksa 30 Mayıs'a kadar mı çünkü benim fatura kesim tarihim 15 i dolayısıyla 2 ci faturaya geçmiş oluyorum nasıl oluyor bu iş teşekür ederim
Onu bende merak edioyrum

rusya dan satın aldığımız gazı bedava diye insanlara bedava diye inandırdılar sen faturana aslında 200-300 tl bir indirim yaptılar

malesef adam insanların gözüne baka baka yalan söyledi gaz çıkardık dedi daha gaz çıkarılmaya bile başlamadı dışarıdan aldığımız gazı bizim gazımız diye pazarladı ve ne hikmetse her seçimden 1 ay önce gaz bulunuyor ve hala dışarıdan aldığımız gazı kullanıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

malesef adam insanların gözüne baka baka yalan söyledi gaz çıkardık dedi daha gaz çıkarılmaya bile başlamadı dışarıdan aldığımız gazı bizim gazımız diye pazarladı ve ne hikmetse her seçimden 1 ay önce gaz bulunuyor ve hala dışarıdan aldığımız gazı kullanıyoru
ulan varya reisin bu icraatlarla %99 seçilmesi lazım kıymet bilmezsiniz

malesef adam insanların gözüne baka baka yalan söyledi gaz çıkardık dedi daha gaz çıkarılmaya bile başlamadı dışarıdan aldığımız gazı bizim gazımız diye pazarladı ve ne hikmetse her seçimden 1 ay önce gaz bulunuyor ve hala dışarıdan aldığımız gazı kullanıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen gardaş aynen seviliyorrsun caansın takma kfaya

Ekler

• DD8A6BF7-F892-45C0-80CF-5C8A8C961541.png
    DD8A6BF7-F892-45C0-80CF-5C8A8C961541.png
    1.5 MB · Hit: 168
Fatura kesime kadar galiba.

Beyler Gaz yazmaya gelinen tüm evlerden aynı söz geliyor. Bu ay yazılan Gazlarda fatura istedim bazı kişilerden. Bugün gelen bir faturada 80m3 gaz kullanımıa 0,00 TL yazılmış. Daha yüksek kullanımı olanlarda durum nedir şuan bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,644
Üyeler
173,228
Son üye
thalvador
Geri