Binance TR'de yok Doge.Binancetr olmuyor mu?
Kısa vadede paramı katlayıp kulaklık alacağım bu kadar .Paribu bak
Bu arada haberin olsun; DOGE'yi Mesut Çevik ve araştırmalarım sonucu Reddit'tekiler yükseltmiş. Aynı şekilde hisseleri de yönetmeye çalışıyorlar. bir daha artmayabilir.
doge coin de son durum ne suni artış devam ediyor muBinance TR'de yok Doge.
Binance.com/tr üzerinden giriyorum ödemeyi USD seçince çıkıyor Doge.
Bundan sonra önce BTC alıp sonra Doge yapmayı denedim de BTC de alamadım nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısa vadede paramı katlayıp kulaklık alacağım bu kadar .
işte o parayı katlamayı yaptılar büyük ihtimalle düşebilir uyarayım. Sana kalmış yatırım tavsiyesi değildir. Paribu'ya bak. attım linki xzaten.Binance TR'de yok Doge.
Binance.com/tr üzerinden giriyorum ödemeyi USD seçince çıkıyor Doge.
Bundan sonra önce BTC alıp sonra Doge yapmayı denedim de BTC de alamadım nedense.
Kısa vadede paramı katlayıp kulaklık alacağım bu kadar .
Baktım da DOGE alım esnasında yeterli bakiye yok diyor?işte o parayı katlamayı yaptılar büyük ihtimalle düşebilir uyarayım. Sana kalmış yatırım tavsiyesi değildir. Paribu'ya bak. attım linki xzaten.
Peki sen olsan neye yatırırdın? Düşerse de çıkarsa da sorumluluk sende değil bende olacak merak etme.işte o parayı katlamayı yaptılar büyük ihtimalle düşebilir uyarayım. Sana kalmış yatırım tavsiyesi değildir. Paribu'ya bak. attım linki xzaten.
bir coin fiyatı nasıl arttılılabilir çok merak ediyorum bunu yaparak para kazanılır mı acaba diye çok düşündüm gece uykularım kaçtı bunu düşünürkenParibu bak
Bu arada haberin olsun; DOGE'yi Mesut Çevik ve araştırmalarım sonucu Reddit'tekiler yükseltmiş. Aynı şekilde hisseleri de yönetmeye çalışıyorlar. bir daha artmayabilir.
Elon Musk o coin'in adını ağzına alırsa hemen çok şiddetli bir artış yaşar o coin.bir coin fiyatı nasıl arttılılabilir
Ne kadar bakiyen var. Bildiğim kadarıyla Binance'de en az 10 Dolar değerinde işlem yapman gerekiyor.Baktım da DOGE alım esnasında yeterli bakiye yok diyor?
Direkt binance'den giriyorum ödemeyi yapamıyorum kart ile.Ne kadar bakiyen var. Bildiğim kadarıyla Binance'de en az 10 Dolar değerinde işlem yapman gerekiyor.
Paribu kullanıyorum fakaaaat paragöz bir borsa. Dün Doge'nin fiyatı yükseldiğinde borsa kapatıldı düştüğünde yeniden açıldı. Bu hep oluyor. Geçenlerde LiteCoinde yükseldiğinde böyle olmuş.
Borsalar arasında en iyisi Binance. TR ile uğraşmamanı öneririm direkt Binance'de daha fazla coin bulunuyor.
Binance'de kimlik doğruladın mı? En az 18 yaş gerekli. Ve gönderdiğin kartın sahibinin ismiyle hesap isminin aynı olması gerek.Direkt binance'den giriyorum ödemeyi yapamıyorum kart ile.
Bakiye eklemedim Paribu'ya.
Ama dediğin gibiyse Paribu'dan almam.