Neler Yeni

DOGE için borsa önerisi?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Peki sen olsan neye yatırırdın? Düşerse de çıkarsa da sorumluluk sende değil bende olacak merak etme.
Dediğim gibi altcoinler için iyi araştırma yapmak lazım. Riske gireceksen Reddit'e üye ol gezin biraz.

T.P.G.

80+ Titanium
Binance'de kimlik doğruladın mı? En az 18 yaş gerekli. Ve gönderdiğin kartın sahibinin ismiyle hesap isminin aynı olması gerek.
Evet doğruladım, hatta kimlik fotoğrafını bile attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Siri niye böyle böyle oluyor acaba? Sistemsel bir şey mi yoksa kasti mi anlamıyorum.
@Furkan Aslan https://forum.donanimarsivi.com/konu/dogecoin-nasil-alinir.273861/post-2700385
Ben böyle aktardım.
Kredi kartıyla atamaz mıyım?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bir coin fiyatı nasıl arttılılabilir çok merak ediyorum bunu yaparak para kazanılır mı acaba diye çok düşündüm gece uykularım kaçtı bunu düşünürken
Şimdi 1k kişi birleşiyor ve a coininden 1000 tane alıyor. Daha sonra çevresine yaymaya başlıyor, forumlarda, wp grubunda, sosyaş medyasında kadar her yerde paylaşıyor bu 1k kişi. İnsanlar almaya başladıkça a coinin piyasadaki sayısı azaldığı için a coinin değeri yükseliyor. Sonra bu 1k kişinin paylaşımının doğruı olduğunu gören birer ikişer a coin alıyor. a coin yükeldiği an bizim 1k kişi ucuzdan aldığı 1000 coini aynı anda şak diye satıyor sonra a coin'in fiyatı düşüyor. Bu 1k kazanıyor bozdurmayanlar zarar ediyor.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
doge manyak düşüyor şuan daha demin %280 di şuan 150 çok dalgalı

Binance TR'de yok Doge.
Binance.com/tr üzerinden giriyorum ödemeyi USD seçince çıkıyor Doge.

Bundan sonra önce BTC alıp sonra Doge yapmayı denedim de BTC de alamadım nedense.

Kısa vadede paramı katlayıp kulaklık alacağım bu kadar :D.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi 1k kişi birleşiyor ve a coininden 1000 tane alıyor. Daha sonra çevresine yaymaya başlıyor, forumlarda, wp grubunda, sosyal medyasında kadar her yerde paylaşıyor bu 1k kişi. İnsanlar almaya başladıkça a coinin piyasadaki sayısı azaldığı için a coinin değeri yükseliyor. Sonra bu 1k kişinin paylaşımının doğruı olduğunu gören birer ikişer a coin alıyor. a coin yükeldiği an bizim 1k kişi ucuzdan aldığı 1000 coini aynı anda şak diye satıyor sonra a coin'in fiyatı düşüyor. Bu 1k kazanıyor bozdurmayanlar zarar ediyor.
Çok doğru anlattın hatırladığım kadarıyla pump deniyordu buna.
Evet doğruladım, hatta kimlik fotoğrafını bile attım.

Kredi kartıyla atamaz mıyım?
Atarsın fakat şimdi gördüm Binance'de kredi/banka kartı ile direkt coin aldırtıyor. USDT alıp Dogeye çevirirsin borsada.
En kolayı Papara aslında eğer Papara hesabın varsa oradan yap. Direkt TRY yükleyebilirsin.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sence durum ne olacak?
Bana kalırsa DOGE zirveyi gördü. Bu saatten sonra buna girmek kumardır. Asıl kazandıran şey yükselirken değil yükselmeden önce almak. Ki şu an yükseldi ve düştü ama 40 - 60 arası daire çiziyor. Ne olur bilmem.
Yatırım tavsiyesi değildir, ben bu işlerden anlamam.
doge.jpg

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Çok doğru anlattın hatırladığım kadarıyla pump deniyordu buna.

Atarsın fakat şimdi gördüm Binance'de kredi/banka kartı ile direkt coin aldırtıyor. USDT alıp Dogeye çevirirsin borsada.
En kolayı Papara aslında eğer Papara hesabın varsa oradan yap. Direkt TRY yükleyebilirsin.
Çok kararsızım ne alsam diye :/
Düz BTC alsam ne olur acaba?
Ya da sizin önerdiğiniz bir yatırım yolu var mı?
Sorumluluk almayacaksınız merak etmeyin.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Çok kararsızım ne alsam diye :/
Düz BTC alsam ne olur acaba?
Ya da sizin önerdiğiniz bir yatırım yolu var mı?
Sorumluluk almayacaksınız merak etmeyin.
Bence grafik yorumlamayı öğrenip BTC işine gir. YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546
Son üye
alper7
Top Bottom