Ulan babama EGL al dedim almadı Eos al dedim almadı şimdi pişmanBinance coinbase iyidir. ben btcturk ve Binance kullandım Binance daha iyi
Daha çok gelir bu fırsatlarUlan babama EGL al dedim almadı Eos al dedim almadı şimdi pişman
Öncedende kaçırdı beni dinlese alcak 200-300 dolarDaha çok gelir bu fırsatlar
Teşekkür ederim.Binance üzerinden ve kendi yaptığım yöntemi anlatıyorum.
Binance hesabınız olması gerekiyor. Hesabı açtınız ve onaylandı. İlk önce TRBinance hesabınıza para yatırmanız gerekli.
Alıntıyı görüntüle
TRBinance üzerine bir miktar para yatırdığınız. (en az 110 lira atmaya çalışın)
DOGE, direkt TL ile satın alınmıyor ve TR Binance üzerinden de alınmıyor. Binance üzerinden alınıyor. Bunun için Binance'a paranızı aktarmanız gerekli. Görselde de gözüküyor. BUSD, USDT, BNB, ETH gibi birimlerle Binance üzerine aktarım yapılabiliyor. Binance Transfer'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
Eğer elinizde bu listede sıralanan birimlerden hiç biri yoksa, bunlardan birini satın almanız gerekiyor. Ben BUSD satın aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Binance Transfer yerine geldim.
Onayla diyorum ve BUSD Binance hesabıma geçiyor.
Binance üzerinden DOGE coini bulup, satın alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Uyarı: TRBinance ile Binance farklı şeyler. Şubesi gibi düşünün. TRBinance üzerinde 12 kadar Coin vardır (Şu an) Binance üzerinden onlarcası var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Karışık gibi gözüküyor ama emin olun değil.
Eyvallah broBinance üzerinden ve kendi yaptığım yöntemi anlatıyorum.
Binance hesabınız olması gerekiyor. Hesabı açtınız ve onaylandı. İlk önce TRBinance hesabınıza para yatırmanız gerekli.
Alıntıyı görüntüle
TRBinance üzerine bir miktar para yatırdığınız. (en az 110 lira atmaya çalışın)
DOGE, direkt TL ile satın alınmıyor ve TR Binance üzerinden de alınmıyor. Binance üzerinden alınıyor. Bunun için Binance'a paranızı aktarmanız gerekli. Görselde de gözüküyor. BUSD, USDT, BNB, ETH gibi birimlerle Binance üzerine aktarım yapılabiliyor. Binance Transfer'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
Eğer elinizde bu listede sıralanan birimlerden hiç biri yoksa, bunlardan birini satın almanız gerekiyor. Ben BUSD satın aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Binance Transfer yerine geldim.
Onayla diyorum ve BUSD Binance hesabıma geçiyor.
Binance üzerinden DOGE coini bulup, satın alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Uyarı: TRBinance ile Binance farklı şeyler. Şubesi gibi düşünün. TRBinance üzerinde 12 kadar Coin vardır (Şu an) Binance üzerinden onlarcası var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Karışık gibi gözüküyor ama emin olun değil.