DOGE için borsa önerisi?

Binancetr olmuyor mu?
Binancetr den usdt alırsın sonra onu binance'a aktarırsın.

Binancetr olmuyor mu?
Binance TR'de yok Doge.
Binance.com/tr üzerinden giriyorum ödemeyi USD seçince çıkıyor Doge.

Bundan sonra önce BTC alıp sonra Doge yapmayı denedim de BTC de alamadım nedense.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paribu bak
Bu arada haberin olsun; DOGE'yi Mesut Çevik ve araştırmalarım sonucu Reddit'tekiler yükseltmiş. Aynı şekilde hisseleri de yönetmeye çalışıyorlar. bir daha artmayabilir.
Kısa vadede paramı katlayıp kulaklık alacağım bu kadar :D.

Binance TR'de yok Doge.

Bundan sonra önce BTC alıp sonra Doge yapmayı denedim de BTC de alamadım nedense.

doge coin de son durum ne suni artış devam ediyor mu :D

Binance TR'de yok Doge.

işte o parayı katlamayı yaptılar büyük ihtimalle düşebilir uyarayım. Sana kalmış yatırım tavsiyesi değildir. Paribu'ya bak. attım linki xzaten.

işte o parayı katlamayı yaptılar büyük ihtimalle düşebilir uyarayım. Sana kalmış yatırım tavsiyesi değildir. Paribu'ya bak. attım linki xzaten.
Baktım da DOGE alım esnasında yeterli bakiye yok diyor?

Peki sen olsan neye yatırırdın? Düşerse de çıkarsa da sorumluluk sende değil bende olacak merak etme.

bir saat önce dogecoinden 120 dolar kazandim ftx iyidir ama para yatirmak için btctürk e para gönderip sonradan ftx e göndermen lazim

Son düzenleme:
Baktım da DOGE alım esnasında yeterli bakiye yok diyor?
Ne kadar bakiyen var. Bildiğim kadarıyla Binance'de en az 10 Dolar değerinde işlem yapman gerekiyor.

Paribu kullanıyorum fakaaaat paragöz bir borsa. Dün Doge'nin fiyatı yükseldiğinde borsa kapatıldı düştüğünde yeniden açıldı. Bu hep oluyor. Geçenlerde LiteCoinde yükseldiğinde böyle olmuş.

Borsalar arasında en iyisi Binance. TR ile uğraşmamanı öneririm direkt Binance'de daha fazla coin bulunuyor.

Ne kadar bakiyen var. Bildiğim kadarıyla Binance'de en az 10 Dolar değerinde işlem yapman gerekiyor.

Paribu kullanıyorum fakaaaat paragöz bir borsa. Dün Doge'nin fiyatı yükseldiğinde borsa kapatıldı düştüğünde yeniden açıldı. Bu hep oluyor. Geçenlerde LiteCoinde yükseldiğinde böyle olmuş.

Borsalar arasında en iyisi Binance. TR ile uğraşmamanı öneririm direkt Binance'de daha fazla coin bulunuyor.
Direkt binance'den giriyorum ödemeyi yapamıyorum kart ile.
Bakiye eklemedim Paribu'ya.
Ama dediğin gibiyse Paribu'dan almam.

Direkt binance'den giriyorum ödemeyi yapamıyorum kart ile.
Bakiye eklemedim Paribu'ya.
Ama dediğin gibiyse Paribu'dan almam.
Binance'de kimlik doğruladın mı? En az 18 yaş gerekli. Ve gönderdiğin kartın sahibinin ismiyle hesap isminin aynı olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,054
Üyeler
187,922
Son üye
hantrago
Geri