Dogecoin çok fena düştü şimdi ne olacak

Sokaktaki dayıya sorsan artık kriptoya para yatırmıştır. Bu adamların kaybedince ağlayıp sızlanma hakkı yok. Bir twit e göre yatırım yaparsan olacağı bu. Ne analizi var ne bir amacı var 10 dakika araştırma yapmadan para kazanacam mantığı...
Doğru

Eee kaarı yüksek hocam cezbediyor insanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Çok Yükseliyor Birde Elon atınca girdim bende
haftada 1 twit atıyor zaten gene aldığın fiyata çıkar 1 aydır dogedan ufak ufak kazanıyorum yüksek girmiyorum malum zor zamanlar en kötü amorti edersin zarar ediyorsan artasıya kadar bekleyecen

haftada 1 twit atıyor zaten gene aldığın fiyata çıkar 1 aydır dogedan ufak ufak kazanıyorum yüksek girmiyorum malum zor zamanlar en kötü amorti edersin zarar ediyorsan artasıya kadar bekleyecen
Hocam zaten şuan düşük dahada düşmez İnşAllah

80 TL atmıştım 170 TL olmuştu ondan sonra girdim bende baya yatırdım
Allahım yarabbim. Şükret sen verilmiş sadakan varmış. Bir anlık hevesle binler yatırabilirdin yani

Hocam mesela benim xvgde benim için yüklü bir miktarım var neden mi ? Projeye bakıyorum, işte gizlilik temeli var. Coğrafik konumdan bağımsız transfer motdu geliştirmişler. Arza bakıyorum talebe bakıyorum hedef koyup giriyorum. Düşerse de düşsün projeyi düzgün okumamışım demektir.
Sizler de okuma yapın, araştırın öyle girin lütfen

Hocam mesela benim xvgde benim için yüklü bir miktarım var neden mi ? Projeye bakıyorum, işte gizlilik temeli var. Coğrafik konumdan bağımsız transfer motdu geliştirmişler. Arza bakıyorum talebe bakıyorum hedef koyup giriyorum. Düşerse de düşsün projeyi düzgün okumamışım demektir.
Sizler de okuma yapın, araştırın öyle girin lütfen
Haklisiniz Hocam Zararımı Karsiladam çıkıcam bu isten

Ya hocam of bilmeden 6 7 k paranı neden attın ki ya...
Kaybedince üzüleceğiniz paraları koymayın şuralara ya
Hocam fazla koymuyorda yinede üzülüyorum Zaten Önceden 80 lira koymuştum 170 olmuştu sonra bu adam atınca bastım bende tekrardan geri yükselir mi onu bulmaya çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,646
Üyeler
185,297
Son üye
Melikedi
Geri