Dogecoin nerden alınır ?

Gronace

80+
Reaksiyon skoru
34
Bir haber sitesinde duyduğuma göre son 24 saatte %500 artış yapmış bunun üzerine yatırım yapmaya karar verdim nerden alacağım hakkında bir fikrim yok site önerebilir misiniz ?

Bir haber sitesinde duyduğuma göre son 24 saatte %500 artış yapmış bunun üzerine yatırım yapmaya karar verdim nerden alacağım hakkında bir fikrim yok site önerebilir misiniz ?
Dogecoin nedir bilmem fakat yatırım yapıcaksanız üç beş bilgi ile para kazanılmaz.

Çok iyi bir araştırma yapmalısınız ki ona göre kazancınız olsun.

Arkadasa katılıyorum piyasa hakkında bilginiz olmadan katılmanızı tavsiye etmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BtcTurk'ü önerebilirim büyük ihtimalle dogcoin ordada var

Arkadasa katılıyorum piyasa hakkında bilginiz olmadan katılmanızı tavsiye etmem

BtcTurk'ü önerebilirim büyük ihtimalle dogcoin ordada var
BTCturk kullanmanızı önermiyorum.

Neden?

Binance kullan. En sağlam borsalardan.

Dogecoin alınmaz ama bence . YTD.

Binance kullan. En sağlam borsalardan.

Dogecoin alınmaz ama bence . YTD.
Katılıyorum, Coin türlerinin zirve fiyatlardan alınmasına bende karşıyım gereksiz risk ve aksiyona gerek yok. YTD

Ben TR Binance kullanıyorum. TL ile artık DOGE satın alabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir.

https://www.gumhash.com/?ref=751333 KANKAM Bu linkten kayıt olursan dog coin kazmaya başlıyorsun hiçbir ödeme felan yapmadan dogcoin kazıyor site tam güvenilir site 500 felan kazdım çektim ++++ olarak hesabı açıyorsun açtığın andan itibaren kazmaya başlıyor ve ne sisteminin açık olması gerek nede başka herhangi bir mining işlemi yapmana gerek yok sadece kayıt olup sitenin kazım işlemini başlatıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,053
Üyeler
187,766
Son üye
mstfaa
Geri