Neler Yeni

DogeCoin tam şu an da yüklü miktar yatırım yapmak mantıklı mı?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Peki aşırı yüklü girmeyip, 3 veya 5K atsam bir faydası olur mu, yoksa aksine yine mi zararlı çıkabilirim?
Pöpülerliği başladı şimdi yatırım uzun vadede karlı olmayabilir ama hemen bir yükseliş ve ani bir çöküş olabilir

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Sen bilirsin para senin risk senin :D
Giden 2-3 k olur hocam eskiden çok kumar oynuyordum. Biliyorum yani bir anlık çıkışları ve batışları, riski önemli değil. Yaşamamız bile bir risk. Önemli olan kar yaptırması.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki aşırı yüklü girmeyip, 3 veya 5K atsam bir faydası olur mu, yoksa aksine yine mi zararlı çıkabilirim?
Çok para ve az parayla alakası yok mesela ben 1 TL yatırsam A kişisi 10 tl yatırsa, %100 artsa Dogecoin, ben de yatırdığım paranın 2 katına sahip olucam A kişisi de.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Giden 2-3 k olur hocam eskiden çok kumar oynuyordum. Biliyorum yani bir anlık çıkışları ve batışları, riski önemli değil. Yaşamamız bile bir risk. Önemli olan kar yaptırması.
Dostum şu kurduğun cümleler bile o kadar mantıksız ki random atasım var. kusura bakma attım sajdasjdaskdş

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Dostum şu kurduğun cümleler bile o kadar mantıksız ki random atasım var. kusura bakma attım sajdasjdaskdş
Benim için sorun değil aşağılanmış hissetmem sıkıntı yok para var ki çar çur ediyorum :D Saçmaysa kızgın atıp geçseydin keşke.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
(Yatırım tavsiyesi değildir!)

Bence kripto paralarına yüklü miktarda girmek çok riskli.
Katılıyorum, sağı solu belli olmaz ama treni yakalarsan da güzel para kazanırsın tamamen risk meselesi ( ytd )

metimbab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
metin bab
doge nin bu kadar artması reddit e wallstreet e karşı bir ayaklanma, dünki yaptıkları açıklamada gümüş e aynı baskıyı yapıp elinde short tutanları patlatmak, çok iyi takip etmiyorsan bulaşmamanı tavsiye ediyorum.
risk de senin riskin sen bilirsin :)

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Öneriler için teşekkürler.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani yakın zamanı esas alırsak Bitcoin yükseldi ve bir anda çakıldı. Tahminimce Doge de böyle olacak. Siz bilirsiniz fakat bu fiyat barajında büyük meblağlarda yatırım yapmak bence gereksiz risk. Bir tren vardı ve kaçtı diyebilirim. İllaha ki yapacağım dersen düşük yatırımlar yapabilirsin senin seçimin.

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yani yakın zamanı esas alırsak Bitcoin yükseldi ve bir anda çakıldı. Tahminimce Doge de böyle olacak. Siz bilirsiniz fakat bu fiyat barajında büyük meblağlarda yatırım yapmak bence gereksiz risk. Bir tren vardı ve kaçtı diyebilirim. İllaha ki yapacağım dersen düşük yatırımlar yapabilirsin senin seçimin.
Attım 500. Bakalım ne olacak.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
tl al elon musk biosuna TL yazdıracağız uçacağız :cool: (!)
ama koyarsa uçarız

Top Bottom