Neler Yeni

Doğum günümde sevdiğim kıza açılmak .

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ne zamandır sevdiğim kıza açılmayı düşünüyordum yarın doğum günüm kız doğum günümü kutlarken konuşmayı uzatıp ondan hoşlandığımı söylesem nasıl olur? Şuana kadar söylememe sebebim dersler açısından korkuyordum ama artık açılıp bir birimize destek olabileceğimizi düşünüyorum.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Mehmet
Ne zamandır sevdiğim kıza açılmayı düşünüyordum yarın doğum günüm kız doğum günümü kutlarken konuşmayı uzatıp ondan hoşlandığımı söylesem nasıl olur? Şuana kadar söylememe sebebim dersler açısından korkuyordum ama artık açılıp bir birimize destek olabileceğimizi düşünüyorum.
Doğum gününde açılmanı önermem.Redderse doğum gününün bı tadı kalmaz sonra açıl.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kızla arkadaş mısınız? Konuşuyor musunuz?

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
bence olur hocam olmazsa pastanı ye geç takma

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yani utanıyorum pek konuşmuyorum ama hep bakışıyoruz
Hocam eğer uzun bir geçmişiniz yoksa hiç deneme derim. Doğum gününde past yer geçerim diyorsun ama ileride pişmanlıkla hatırlarsın o günü. Doğum günün kıymetli bir gün daha sonra ki günlerde açıklarsın. Hem Doğum gününde söylersen kızın aklında " alt tarafı doğum gününü kutladık bana aşık olmuş " gibi bir algı yaratabilir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam eğer uzun bir geçmişiniz yoksa hiç deneme derim. Doğum gününde past yer geçerim diyorsun ama ileride pişmanlıkla hatırlarsın o günü. Doğum günün kıymetli bir gün daha sonra ki günlerde açıklarsın. Hem Doğum gününde söylersen kızın aklında " alt tarafı doğum gününü kutladık bana aşık olmuş " gibi bir algı yaratabilir.
Söylediğiniz mantıklı geldi hocam dikkate alacağım teşekkürler.

Rulep

80+ Gold
Yani utanıyorum pek konuşmuyorum ama hep bakışıyoruz
umarım senle aynı fikirdedir bende bazen sık sık göz göze geldiğim oluyor ben bunla niye göz göze geliyorum a diyorum umarım bu düşüncede değildir. bu arada doğum gününüzü beklemeyin bugün açılın

Top Bottom