0Meraktan soruyorum. Benim doğum günüm bugün ve 10 kişi falan kutladı herhalde. Yakın arkadaşlarımdan bile kutlamayanlar var. Konu saçmaysa kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: Sesli veya mesaj olarak kaç kişi kutluyor anlamında sordum. Pasta alıp kutlamak vs. değil.
Ben vardım kardeş ben vardım
önceden yerimi alimYarın yani 7 Ocak doğum günüm bakacağğz kaç kişi kutlayacak.
Kimse.Ailem dahil.Meraktan soruyorum. Benim doğum günüm bugün ve 10 kişi falan kutladı herhalde. Yakın arkadaşlarımdan bile kutlamayanlar var. Konu saçmaysa kusura bakmayın.
NOT: Sesli veya mesaj olarak kaç kişi kutluyor anlamında sordum. Pasta alıp kutlamak vs. değil.
aile dışında yok aga bu arada dgkoMeraktan soruyorum. Benim doğum günüm bugün ve 10 kişi falan kutladı herhalde. Yakın arkadaşlarımdan bile kutlamayanlar var. Konu saçmaysa kusura bakmayın.
0Meraktan soruyorum. Benim doğum günüm bugün ve 10 kişi falan kutladı herhalde. Yakın arkadaşlarımdan bile kutlamayanlar var. Konu saçmaysa kusura bakmayın.