Avolay
80+ Gold
Paşayım benTebrikler asker Asteğmen Rütbesine Ulaştın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk Daöh yaptık terörist gibi oldu dediler
Paşayım benTebrikler asker Asteğmen Rütbesine Ulaştın
İlk Daöh yaptık terörist gibi oldu dediler
Paşam çok özür dileriz ben bir an karıştırdım hemen size kahve yaptırıyorumPaşayım ben? Başlarım Asteğmenine RP yapmıyorum sadece dolandırıcılar ortaya çıksın diye burdayım bence siz de RPye vurmayın çok çocuksu oluyor
DÖH olarak Sivas Altınyayla Köyüne operasyona gidiyoruz Gazamız Mübarek olsunGörev başarılı laf yedik ama olsun engelde yedik![]()
Bu Engin Dege Troll mu ? Umarım trolldür bu arada videoların %98 i Bana kalırsa , Benim Fikrim
Paşam gelip DÖH'ün başına gecseniz artık tek başımıza yapamıyoruzPaşayım ben? Başlarım Asteğmenine RP yapmıyorum sadece dolandırıcılar ortaya çıksın diye burdayım bence siz de RPye vurmayın çok çocuksu oluyor
CcC DÖH Geliyor CcCMewzu olursa basacak bu örgüt.
Adam satmak için ilan koymamış, komik olayım, insanları güldüreyim amaçlı bir ilan bence. Amacı troll, belli.
Beyler f/p sistem buldum sizce nasıl (!)
Ucuz gibi geldi sizce nasıl ölücü galiba arkadaş
çok ucuza satıyor nasıl hala satamamış anlamadım herhalde adam fazla telefon geldiği için hat değiştirmek zorunda kaldı (!)
kesinlikle fp
Ohhooh bayağı ucuz biraz pazarlıkla kesinlikle tam bir F/p ürün alabiliriz üst düzey oyuncu bilgisayarı
işde geliyor DÖH harekat cCcBir çok sahte sahibinden sahte ilan , letgo sahte ilan ,absürt PC toplama rehberleri(Engin Dege Reisi kimse Geçemez) gibi konularda donanım arşivi forum olarak gerekli cevabı veriyoruz birbirimizi uyarıyoruz. Yani bir nevi bunlar için bir ekip,topluluk olduk. Bu konuyu açmaktaki amacım Hem Ekibi Bir Konu altında toplamak Hem de böyle her sahte ilan absürt YouTube rehberleri gibi şeyler için ayrı bir konu açmak yerine burdan bu konu altından konuşmak. Şimdiden Hayırlı Olsun
CcC DÖH Geliyor CcCAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam sadece klavye 5.6 milyon TL yaniOhhooh bayağı ucuz biraz pazarlıkla kesinlikle tam bir F/p ürün alabiliriz üst düzey oyuncu bilgisayarı