Raven görev başınaAjan Kod İsmi: Raven
Görev hacmi: 8 saat
Beceriler: Sistem toplama, mavi ekran,(er) CPU OC(er).
Karşı taraf çevrimiçi olana kadar taciz atışlarına devam edinSon durum raporu : Timlerimiz gruplar halinde saldırı pozisyonu alıyor . Ufaktan taciz atışları başladı ancak karşı taraftan ses yok
Emredersiniz . Yeni cepheler arayışına geçiyorum . Aktif çatışmalı cephe bulduğumda haber geçerim komuta üssüne .Karşı taraf çevrimiçi olana kadar taciz atışlarına devam edin
Her daim.Raven görev başına
Ajan en kısa zaman içerisinde kod ismini belirtEmredersiniz . Yeni cepheler arayışına geçiyorum . Aktif çatışmalı cephe bulduğumda haber geçerim komuta üssüne .
Kod adım : ParsAjan en kısa zaman içerisinde kod ismini belirt
Buna böbrek yetmez dalak da verelimKod adım : Pars
Yeni bir cephe bulundu aktifliği bilinmiyor
Üstüne bence ince bağırsak ı verebiliriz . Müşteri memnuniyeti önemli sonuçtaBuna böbrek yetmez dalak da verelim
İnce bağırsak ayıp olur kalın ı verelimÜstüne bence ince bağırsak ı verebiliriz . Müşteri memnuniyeti önemli sonuçta
O kadar yetmez kalp de vermemiz lazım buna 70.000.000 TL yi öyle bile kapatamayız . Hadi beyler pamuk eller ameliyathaneyeİnce bağırsak ayıp olur kalın ı verelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar DAH olarak şuraya bir intikal edelim https://www.letgo.com/tr-tr/i/gaming-oyuncu-bilgisayar_75fbbced-f66c-40e1-9f32-24d91eefe713 tek böbrek yetiyor mu onu soralım yetmezse üstüne karaciğer verelim Göreviniz de başarılar Gazamız Mübarek olsun
Hocam benim aklıma bir yöntem geldi ama aramızdan birinin kendini feda etmesi lazımO kadar yetmez kalp de vermemiz lazım buna 70.000.000 TL yi öyle bile kapatamayız . Hadi beyler pamuk eller ameliyathaneye