FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Nah gibi olduDAH nasıl hocam
Nah gibi olduDAH nasıl hocam
Hocam öneriniz varsa alalımNah gibi oldu
Mahkeme kağıdı gelicek sanırım bu yöndemde eveHocam benim aklıma bir yöntem geldi ama aramızdan birinin kendini feda etmesi lazım
DÖH daha iyi benceHocam öneriniz varsa alalım
Yok hocam aramızdan bir arkadaş satan abimizin evine gidicekMahkeme kağıdı gelicek sanırım bu yöndemde eve
Bu kötü bir fikir . Sadece parayı çıkarmak için oraya taşınmak gerekir . Sabah akşamYok hocam aramızdan bir arkadaş satan abimizin evine gidicek
Ali Koçu rehine alalımBu kötü bir fikir . Sadece parayı çıkarmak için oraya taşınmak gerekir . Sabah akşam
Bu daha iyi bir fikir en azından şampiyon olamadılar iyilik yapmış sayılırız .Ali Koçu rehine alalım
Napalım vur emri bekliyorum aynı mesajı atalım benceBu daha iyi bir fikir en azından şampiyon olamadılar iyilik yapmış sayılırız .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevap geldi RX 5700 XT li Sivaslı sistemden
DÖH TAARUZAAA GEEEÇEngin dege denen bit yavrusu bize artistlendi beyler disslike çökermisiniz videosuna.
Ateş serbest askerBu daha iyi bir fikir en azından şampiyon olamadılar iyilik yapmış sayılırız .
Cevap geldi RX 5700 XT li Sivaslı sistemden
Napalım vur emri bekliyorum aynı mesajı atalım bence
DAÖH oluyor. Döh donanım özel hareket oluyorBir çok sahte sahibinden sahte ilan , letgo sahte ilan ,absürt PC toplama rehberleri(Engin Dege Reisi kimse Geçemez) gibi konularda donanım arşivi forum olarak gerekli cevabı veriyoruz birbirimizi uyarıyoruz. Yani bir nevi bunlar için bir ekip,topluluk olduk. Bu konuyu açmaktaki amacım Hem Ekibi Bir Konu altında toplamak Hem de böyle her sahte ilan absürt YouTube rehberleri gibi şeyler için ayrı bir konu açmak yerine burdan bu konu altından konuşmak. Şimdiden Hayırlı Olsun
CcC DÖH Geliyor CcCAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Paşam SağolsunGörev Başarılı
İlk Daöh yaptık terörist gibi oldu dedilerDAÖH oluyor. Döh donanım özel hareket oluyor