Neler Yeni

Dolandırıcı birinin telefona erişimi var sanırım yardım

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Gençler dün sabah instagrama girmeye çalıştığımda hesaptan çıkış yapılmıştı güncelleme geldi falan herhalde diye fazla garipsemedim sonra hesaba girerken telefona doğrulama kodunu girdim burda da sorun yok ancak girdikten hemen sonra telefonuma tekrar doğrulama kodu geldi bende hani artık hesabi birisi mi girmeye zorluyosa dedim ama kod bende olduğu sürece bir şey olmaz diye yine pek umursamadım akşama doğru telefon elimde değildi o bi kaç saat hesabımdan saçma sapan elon musklı etheriumdan kazanmışım gibi hikaye ve post atılmış bi arkadaşımla muhabbet etmişler bildiğin ve 3000 bin TL istemiş sonrasında da mesajları geri çekmiş şifremi falan değiştirdim ama sizce ne yapmalıyım o koda nasıl ulaşmış olabilir telefonumu izleyebiliyosa başka şeylerede ulaşabilir mi banka hesaplarım whatsapp gibi şeylere bile biri yardım edebilir mi?

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
telefona erşimi varsa sende telefondan şifre değiştirdiysen şifreni fln öğrenebilir başka bir cihazdan değiştir tüm şifrelerini

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifreni neden değiştirmedin?
Olay olduktan sonra değiştim tabi hata başta değişmemem ama zaten kod olmadan giremez diye düşündüğümden önemsemedim esas sıkıntı telefonuma gelen kodu nasık alıyoe telefona bir şekilde erişimi mi var acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefona erşimi varsa sende telefondan şifre değiştirdiysen şifreni fln öğrenebilir başka bir cihazdan değiştir tüm şifrelerini
Ama giriş yaparken yinede telefona kod gelicek her türlü ve bu tam bi çözüm değil telefona erşimini nasıl anlarım veya önlerim bilgi ve destek almak için sanırım siber şuçlarla mücadeleyi aramam gerek kendi bulunduğum ilin numarasını aramalıyım di mi internette ki numaralarda pek iç açıcı gelmedi

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Kardeşin telefonunu almış ve senin adına bi şeyler yazmış. Telefonuna şifre koy.

Top Bottom