Neler Yeni

Dolandırıcı BOYBEY Makina

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zırto

80+ Bronze
Uygunsuz dil
Arkadaşlar babam ve annem halı yıkamacı kendi iş yerleri var 3 yıl once BOYBEY Makinadan Makina aldırlar 12 fırçalı makina 80 bin tl ödediler ve bu satıcıdan çok mağdur olan kişiler oldu Makinayı aldık tabi o zamanlar daha yeni firma daha öyle mağdur olan fazla yok.Makinayı kullandılar sürekli motorlar falan bozuluyor garantisi var fakat Teknik servis gelmiyor ilgilenmiyorlar Falan filan makina şu an 4 fırça kaldı 12 fırçadan ama bu farklı motorlar onun sattıgı tum motorlar bozuldu bız ayriyetten 4 motora para ödedik.Sonra mağdurlar sürekli artmaya başladı başladı herkes mağdur oldu.Sonra benim ******** eniştem BOYBEY den makina aldı 12 fırçalı bizle birlikte aldı aynı anda Fakat ona iyi motor gönderdiler farklı marka o kullanıyor halendaha ve sureklı o BOYBEY markasını övüyor Şu an facebooktan yazdık işte ne gibi sıkıntılar çektigimizi bir sürü kişi yorum yaptı BOYBEYE hep kötü yorumlar yazdılar herkes mağdur kalmış kısaca Tek öven kişi ******** Eniştem o kadar mağdur varken

Siz bu BOYBEY den Ve ******** Eniştem hakkında ne düşünüyorsunuz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
******** eniştemi duyunca patladım :D
Enişten neden övüyor orayı anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Arkadaşlar babam ve annem halı yıkamacı kendi iş yerleri var 3 yıl once BOYBEY Makinadan Makina aldırlar 12 fırçalı makina 80 bin TL ödediler ve bu satıcıdan çok mağdur olan kişiler oldu Makinayı aldık tabi o zamanlar daha yeni firma daha öyle mağdur olan fazla yok.Makinayı kullandılar sürekli motorlar falan bozuluyor garantisi var fakat Teknik servis gelmiyor ilgilenmiyorlar Falan filan makina şu an 4 fırça kaldı 12 fırçadan ama bu farklı motorlar onun sattıgı tum motorlar bozuldu bız ayriyetten 4 motora para ödedik.Sonra mağdurlar sürekli artmaya başladı başladı herkes mağdur oldu.Sonra benim ******** eniştem BOYBEY den makina aldı 12 fırçalı bizle birlikte aldı aynı anda Fakat ona iyi motor gönderdiler farklı marka o kullanıyor halendaha ve sureklı o BOYBEY markasını övüyor Şu an facebooktan yazdık işte ne gibi sıkıntılar çektigimizi bir sürü kişi yorum yaptı BOYBEYE hep kötü yorumlar yazdılar herkes mağdur kalmış kısaca Tek öven kişi ******** Eniştem o kadar mağdur varken

Siz bu BOYBEY den Ve ******** Eniştem hakkında ne düşünüyorsunuz
Hocam raporladım, eniştenize argo kullanmayın.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom