Dolandırıcı nasıl kandırılır?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,798
Steam'den hesabı çalınan biri bana mesaj atmış işte senin isminde ve profil fotonda biri benim karambiti almış ama para gelmemiş. Ben de seni reportladım ama sen değilsin ondan modla görüş diyor. Şu an modla görüşüyorum ne diyeyim?

Steam'den hesabı çalınan biri bana mesaj atmış işte senin isminde ve profil fotonda biri benim karambiti almış ama para gelmemiş. Ben de seni reportladım ama sen değilsin ondan modla görüş diyor. Şu an modla görüşüyorum ne diyeyim?
karambiti sana satmıştım de

O satışa koymuş benim profilimde ve isimde biri almış diyor ama sen değilsin demiş ben nasıl ona satayım?
Mod dediğiniz steam support mu eğer steam support ise steam ile iletişime geçmenize gerek yok hesap hareketlerinizden öyle bir şey yapmadığınızı çok kolay şekilde görürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mod dediğiniz steam support mu eğer steam support ise steam ile iletişime geçmenize gerek yok hesap hareketlerinizden öyle bir şey yapmadığınızı çok kolay şekilde görürler.
Aldırış etmeyin kısacası engelleyin geçin.

Aldırış etmeyin kısacası engelleyin geçin.
Ne güzel konuşuyoruz engellemeyeyim bence sonda link falan atarım ona girince de süprizle karşılaşır herhalde.

işte işin esprisi orada.
O geçti artık herhalde konuşma ilerledi.

beklemiyodum altıma biraz bıraktım

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
anime kız sesi
Uwu fenan

yerimden fırladım LFDSLFCLZDSLFZSDCLVLZFDLVLZFDX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2