Neler Yeni

Dolandırıcı Trolleyeceğiz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Saintes Maries

80+ Bronze
Niye millet uğraşsın ki adam deseler rahatsız ediyorlar şikayet etseler başı ağrır milletin.
benim anlamadığım nokta da o hocam. iyi güzel etmişsin doğru olanı yapıp adamı dava etmişsin. bu saatten sonra adamı sosyal mecralarda paylaşıp da gelin adamla azcık eğlenelim demeyi biraz mantıksız buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SAFPOSFAOPSKLŞZXVMÖÇZ tipe bak tam bir orman kaçakçısı tipten 10 yıl yer direk kankam elemanla uğraşma sanaldan mahkeme sürecinde sorun çıkartmasın alacağın para miktarını çok fazla abartma tazminat açacaksan karşıdaki çalışmıyorum param az dediğinde fazla yontamıyorsun diye biliyorum.
JOPIJDIIOWJAOPSDKWOADA postların altına attığı mesajlar tipinden de komik. umarım mahkemede gereken cezayı alır.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Uygunsuz davranış
valorantta hile nasıl açılır diye konu açan birinden de anca bu tarz bir mesaj beklenirdi tabii. sen de haklısın ufak kardeşim.
ayrıca 13 yaşındaki biriyle konuşyormusun gibi davranma :D insansan insanlıgı il burda hayvan gibi tarışma çıkartma bu konu kapanmıştır.

benim anlamadığım nokta da o hocam. iyi güzel etmişsin doğru olanı yapıp adamı dava etmişsin. bu saatten sonra adamı sosyal mecralarda paylaşıp da gelin adamla azcık eğlenelim demeyi biraz mantıksız buluyorum.

JOPIJDIIOWJAOPSDKWOADA postların altına attığı mesajlar tipinden de komik. umarım mahkemede gereken cezayı alır.
bence mantıklı :D ayrıca komik de

Saintes Maries

80+ Bronze
ayrıca 13 yaşındaki biriyle konuşyormusun gibi davranma :D insansan insanlıgı il burda hayvan gibi tarışma çıkartma bu konu kapanmıştır.
tartışmayı ben çıkartmışım öyle mi ashduıuhasyuyıdghwıauohdusıoauhbd... açtığın konulara bu, bu konudaki mesajlarına, forum içindeki tutumuna bakım da; fiziki yaşını bilmem ama zihinsel yaşın eminim 13'ün üstünde değildir. bana karşındaki insanla herhangi bir samimiyeti, muhabbeti olmayan birine "g't oldun" "hayvan" tarzı ezikçe ve çocukça hitaplarda bulunan birisi de insanlığı öğretemez hiç kusura bakma.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
tartışmayı ben çıkartmışım öyle mi ashduıuhasyuyıdghwıauohdusıoauhbd... açtığın konulara bu, bu konudaki mesajlarına, forum içindeki tutumuna bakım da; fiziki yaşını bilmem ama zihinsel yaşın eminim 13'ün üstünde değildir. bana karşındaki insanla herhangi bir samimiyeti, muhabbeti olmayan birine "g't oldun" "hayvan" tarzı ezikçe ve çocukça hitaplarda bulunan birisi de insanlığı öğretemez hiç kusura bakma.
en büyük sensin hazreti paşam haklısın özür dilerim kusura bakma affet beni ayrıca ruhani yaşım seni bence hiç alakadar etmiyor.

Saintes Maries

80+ Bronze

bence mantıklı :D ayrıca komik de
sana bu tür şeylerin komik gelmesini normal karşılarım zaten. senin akıl seviyesi bandındaki çocuklar genelde sayılara ve bir insanın osurmasına da gülüyor.

en büyük sensin hazreti paşam haklısın özür dilerim kusura bakma affet beni ayrıca ruhani yaşım seni bence hiç alakadar etmiyor.
özür dilemen büyük bir erdem. affetim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei