DOLANDIRICILAR MI ARADI ARKADAŞLAR

han1010

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar az once birisi aradı halis hocam sizmisiniz diye hayır dedim kapatım tekrar aradı müftülük ile bağlantınız var mı dedi bir şey demeden kapattım acaba dolandırıcı mı

Arayana soraydın kimsiniz diye

hocam aramadım birdaha 2 kez aradı 2. kez muhtarlığı sordu cevap vermedim ilkinde halis hocam sizmisiniz dedi efendim dedim ilk başta sonra hayır dedim kapattım

Üst üste yanlış numarayı arayan biri. Dolandırıcı değil, engelle geç.

Üst üste yanlış numarayı arayan biri. Dolandırıcı değil, engelle geç.
hocam engelledim arkada başka bir ses de vardı o da başkasıyla konuşuyordu içime kuşku düştü geçen hafta haberde gördüm birisi evet diyince kredi vs çekmişler böyle bir şey olabilir mi

Arkadaşlar az once birisi aradı halis hocam sizmisiniz diye hayır dedim kapatım tekrar aradı müftülük ile bağlantınız var mı dedi bir şey demeden kapattım acaba dolandırıcı mı
Bu aralar dolandırıcılar çok arttı muhtemel

Bu aralar dolandırıcılar çok arttı muhtemel
hocam haberde gördüm evet demeyle kredi vs çekiliyor mu şaka gibi beni aradıklarında hayır efendim yanlış numara gibi kelimler kullandım acaba bir sorun teşkil eder mi btk ya şikayet de buludum zaten

hocam haberde gördüm evet demeyle kredi vs çekiliyor mu şaka gibi beni aradıklarında hayır efendim yanlış numara gibi kelimler kullandım acaba bir sorun teşkil eder mi btk ya şikayet de buludum zaten
En iyisi dolandırıcı olduğunu anladığın kişilerle muhattap bile olmamak hatta engellemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşimi de dün garanti bankasında küçük bir borcunuz kalmış onun için arıyoruz diye hukuk bürosundan (sözde) aramışlar.

En iyisi dolandırıcı olduğunu anladığın kişilerle muhattap bile olmamak hatta engellemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşimi de dün garanti bankasında küçük bir borcunuz kalmış onun için arıyoruz diye hukuk bürosundan (sözde) aramışlar.
normalde açmıyorum ilk kez açtım böyle bir şey oldu

geçen gece 12 de yanlışlıkla kolay gelsın kargocuyu aramıştım
yani diyeceğim o ki olur böyle yalnızlıklar

Şöyle şeyleri dolandırıcılığa bağlamayın arkadaşım uzaktan yakından alakası yok size özel bilgi bi şey sordumu veya bi şeye başvuru para göndertmeye çalıştımı dolandırıcılık bunlar trol yapıyordur tanıdığın

tekrar ara sor abi dolandırıcı mısınız de

Geri