hocam aramadım birdaha 2 kez aradı 2. kez muhtarlığı sordu cevap vermedim ilkinde halis hocam sizmisiniz dedi efendim dedim ilk başta sonra hayır dedim kapattımArayana soraydın kimsiniz diye
hocam aramadım birdaha 2 kez aradı 2. kez muhtarlığı sordu cevap vermedim ilkinde halis hocam sizmisiniz dedi efendim dedim ilk başta sonra hayır dedim kapattım
hocam engelledim arkada başka bir ses de vardı o da başkasıyla konuşuyordu içime kuşku düştü geçen hafta haberde gördüm birisi evet diyince kredi vs çekmişler böyle bir şey olabilir miÜst üste yanlış numarayı arayan biri. Dolandırıcı değil, engelle geç.
ben aradim hocam sorun yok (!)Arkadaşlar az once birisi aradı halis hocam sizmisiniz diye hayır dedim kapatım tekrar aradı müftülük ile bağlantınız var mı dedi bir şey demeden kapattım acaba dolandırıcı mı
Bu aralar dolandırıcılar çok arttı muhtemelArkadaşlar az once birisi aradı halis hocam sizmisiniz diye hayır dedim kapatım tekrar aradı müftülük ile bağlantınız var mı dedi bir şey demeden kapattım acaba dolandırıcı mı
hocam haberde gördüm evet demeyle kredi vs çekiliyor mu şaka gibi beni aradıklarında hayır efendim yanlış numara gibi kelimler kullandım acaba bir sorun teşkil eder mi btk ya şikayet de buludum zatenBu aralar dolandırıcılar çok arttı muhtemel
En iyisi dolandırıcı olduğunu anladığın kişilerle muhattap bile olmamak hatta engellemekhocam haberde gördüm evet demeyle kredi vs çekiliyor mu şaka gibi beni aradıklarında hayır efendim yanlış numara gibi kelimler kullandım acaba bir sorun teşkil eder mi btk ya şikayet de buludum zaten
normalde açmıyorum ilk kez açtım böyle bir şey olduEn iyisi dolandırıcı olduğunu anladığın kişilerle muhattap bile olmamak hatta engellemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşimi de dün garanti bankasında küçük bir borcunuz kalmış onun için arıyoruz diye hukuk bürosundan (sözde) aramışlar.