Neler Yeni

Öneri DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
bu hesaba geçen denk gelmiştim 2de bir bursa ısparta arası konum değiştirip duruyor yani apaçık belli dolandırıcı olduğu :D
A-ama sadece param güvende ile satmak istemiyordur yaa :cry:
Niye iftira atıyorsunuz adama yaaa 😭

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Arkadaşlar Letgo,Sahibinden gibi yerlerde bu tür dolardırıcılar çok var fiyatı az olan ekran kartı, işlemci, ram vs gibi bileşenleri lütfen iyice soruşturmadan almayın mümkünse alabiliyorsanız elden kontrol edip, alamıyorsanız param güvende gibi yollarla almayı tercih edin alırkende satıcıyı güzel bir sorguya çekin (Çok sıkmadan sonra kaçmasın) :ROFLMAO: daha sonra alışveriş yapın bu aralar çok denk geliyorum o yüzden uyarmak istedim belki bu satıcıyı gören vardır dikkat etsinler diye paylaştım. Herkese iyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Başka hesaptan yazdım farklı il ilçe söyledi İlki izmirdi diğer direk engelledi bu sefer.
Alıntıyı görüntüle
adam work and travel yapıyor 😁 (y)

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam gerçekten acil satmak istiyorsa engel oluyorsun diyorsunuz, tamam belki öyle ama NERDEN BİLECEKSİN DOLANDIRICI OLMADIĞINI? ben kaç kere dolandırıldım, böyle konuşanlar herhalde daha yaşadığımız ülkenin insanlarını tanımamışlar, kime güveneceksin kime güvenmeyeceksin adamın aklı karışıyor, piyasa dolandırıcılarla dolu, sizde gelmiş dolandırıcı olduğu bes belli bir adamı savunuyorsunuz, iyi niyetle uyarmak istiyen adama kızıyorsunuz, komiksiniz.
Paylaştığın hesabın dolandırıcı olduğuna dair hiç bir kanıtın yok şu anda. Sadece iftira atmış oluyorsun. Kimse param güvende ile satmak zorunda değil. İşine gelmezse almazsın. Tutup da insanlara başka kanıtın yoksa dolandırıcı deme...
Param güvende ile ürünü satarsın, adam ürünü alır, içine salatalık koyar sonra seni şikayet eder bana salatalık gönderdi diye. Hem ürünü alır hem de parasını geri alır sahibindenden.
Dolandırıcılar var tabii ki ve evet çoğu param güvendeyi tercih etmez ama param güvendeyi tercih etmeyen herkes dolandırıcı değildir.
Param güvendeyi tercih etmeyen dolandırıcı değildir adam cidden acil satmak istiyorsa önüne engel koyuyorsun

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
A-ama sadece param güvende ile satmak istemiyordur yaa :cry:
Niye iftira atıyorsunuz adama yaaa 😭
Olum siz nerenin hıyarısınız la? Adam dolandırıcı değildir mi dedik? Bu konuyu açan arkadaş sürekli farklı adres verdiğini belirtti mi ? Yok humanistlik yapmayın yok enayisiniz. Sadece dedik ki "GENEL OLARAK PARAM GÜVENDE İLE SATMAYAN HERKES DOLANDIRICI DEĞİLDİR" Özellikle de belirttim " başka kanıtın yoksa" diye. Saçma ***** yorumlar yaw .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam gerçekten acil satmak istiyorsa engel oluyorsun diyorsunuz, tamam belki öyle ama NERDEN BİLECEKSİN DOLANDIRICI OLMADIĞINI? ben kaç kere dolandırıldım, böyle konuşanlar herhalde daha yaşadığımız ülkenin insanlarını tanımamışlar, kime güveneceksin kime güvenmeyeceksin adamın aklı karışıyor, piyasa dolandırıcılarla dolu, sizde gelmiş dolandırıcı olduğu bes belli bir adamı savunuyorsunuz, iyi niyetle uyarmak istiyen adama kızıyorsunuz, komiksiniz.
Babacım siz sorunlu musunuz???? Adam dolandırıcı değildir mi dedik? Param güvende ile satmak istememesi dolandırıcı olduğunu göstermez dedik. Konu sahibi sürekli farklı konum söylediğini vs belirtmedi. Dolandırılıyorsan o senin problemin gelip burda dolandırıcı savunuyorsunuz vs deme. Genel olarak param güvende ile satmayan birinin dolandırıcı olmayayabileceğinden bahsediyoruz. Kafanız basmıyor ki .

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1 - farklı kişiler bunu doğruladı.

Olum siz nerenin hıyarısınız la? Adam dolandırıcı değildir mi dedik? Bu konuyu açan arkadaş sürekli farklı adres verdiğini belirtti mi ? Yok humanistlik yapmayın yok enayisiniz. Sadece dedik ki "GENEL OLARAK PARAM GÜVENDE İLE SATMAYAN HERKES DOLANDIRICI DEĞİLDİR" Özellikle de belirttim " başka kanıtın yoksa" diye. Saçma ***** yorumlar yaw .

2 - hala aynı fikirdeyim.

Yok humanistlik yapmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babacım siz sorunlu musunuz???? Adam dolandırıcı değildir mi dedik? Param güvende ile satmak istememesi dolandırıcı olduğunu göstermez dedik. Konu sahibi sürekli farklı konum söylediğini vs belirtmedi. Dolandırılıyorsan o senin problemin gelip burda dolandırıcı savunuyorsunuz vs deme. Genel olarak param güvende ile satmayan birinin dolandırıcı olmayayabileceğinden bahsediyoruz. Kafanız basmıyor ki .
Demedin dostum söylediğin doğruydu zaten zan altında bırakmak istemedim bende gidip biraz daha konuştum ama gidişatı dolandırıcı.

José Mourinho

80+ Silver
aaaaaaaaaaaaaa
ben buyda fiykimi suynduğm

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1 - farklı kişiler bunu doğruladı.

2 - hala aynı fikirdeyim.
Yaw canım kardeşim kafan basmıyor mu senin okuma özürlü müsün? Bu yorumu yaptığım zaman hiç bir şeyin doğruladığı felan yoktu konu sahibi belirtmedi sürekli farklı adres verdiğini vs ÖZELLİKLE DE BELİRTTİK "BAŞKA KANITIN YOKSA DİYE".. Genel olarak konuşuyoruz sadece bu hesap için değil .İnsanı kanser edersiniz yaw. Dolandırıcıysa dolandırıcıdır benim hesabım mı sanki niye savunayım. Neyse engel.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Yaw canım kardeşim kafan basmıyor mu senin okuma özürlü müsün? Bu yorumu yaptığım zaman hiç bir şeyin doğruladığı felan yoktu konu sahibi belirtmedi sürekli farklı adres verdiğini vs ÖZELLİKLE DE BELİRTTİK "BAŞKA KANITIN YOKSA DİYE".. Genel olarak konuşuyoruz sadece bu hesap için değil .İnsanı kanser edersiniz yaw. Dolandırıcıysa dolandırıcıdır benim hesabım mı sanki niye savunayım. Neyse engel.
"Başka hesaptan yazdım farklı il ilçe söyledi İlki izmirdi diğer direk engelledi bu sefer."
Sanırım konuyu iyi okuması gereken sensin.

José Mourinho

80+ Silver

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu çocukta genel bir sıkıntı var.dün de başka bir konuda saçma sapan konuluyordu.engelleyin geçin.kimseye faydası yok.

Top Bottom