açıklaman daha da anlaşılmaz oldu moruk. ne olduysa haketmişsin gibi duruyor.Anakart bana gelmedi demiş doğal olarak çünkü anakart bende, bende itiraz etmedim bende dedim anakart
şimdi aradı adam konuşmuş satıcıyla 5000 TL istemiş.
açıklaman daha da anlaşılmaz oldu moruk. ne olduysa haketmişsin gibi duruyor.Anakart bana gelmedi demiş doğal olarak çünkü anakart bende, bende itiraz etmedim bende dedim anakart
şimdi aradı adam konuşmuş satıcıyla 5000 TL istemiş.
Yine bir şey anlaşılmıyor.Ürün geldi, adam iadede bana gelmedi demiş. Gardrops'tan attığım para boşa gitti yani.
LA OĞLUM, ADAM ANAKART "İADE DE BANA GELMEDİ" DİYE KAYIT AÇTIRMIŞ.. nasıl anlamıyorsunuz?açıklaman daha da anlaşılmaz oldu moruk. ne olduysa haketmişsin gibi duruyor.
Yine bir şey anlaşılmıyor.
Geçmiş olsun. Elinize gelen ürünü 3 kuruş komisyon için kaptırmışsınız. Arabulucu haklı uğraşsanız daha çok zarara girersiniz.Ürün geldi, adam iadede bana gelmedi demiş. Gardrops'tan attığım para boşa gitti yani.
5k vereyim mi yani öylece...Geçmiş olsun. Elinize gelen ürünü 3 kuruş komisyon için kaptırmışsınız. Arabulucu haklı uğraşsanız daha çok zarara girersiniz.
Ne zaman neden iade ettin işte.LA OĞLUM, ADAM ANAKART "İADE DE BANA GELMEDİ" DİYE KAYIT AÇTIRMIŞ.. nasıl anlamıyorsunuz?
Diğer satın aldığın sitede kayıtların var? İade ettim buradan aldım diye kanıtlayabilirsin.LA OĞLUM, ADAM ANAKART "İADE DE BANA GELMEDİ" DİYE KAYIT AÇTIRMIŞ.. nasıl anlamıyorsunuz?
Komisyon ödemezsin dedi ama iade edincede komisyon gelmedi zaten, boşuna gardrops'a komsiyon vermeyeceğim diye gittim dolandırıldım.Ne zaman neden iade ettin işte.
Karşı tarafın ad soyad tutmuyor.Diğer satın aldığın sitede kayıtların var? İade ettim buradan aldım diye kanıtlayabilirsin.
O zaman sıkıntı. Diyebileceğim bir şey yok.Karşı tarafın ad soyad tutmuyor.
Ürün sana gelmeden iade ettiysen zaten vermen gereken bir şey olamaz.Neden sahibindende iade ettiğin şeyi gardropsdan alıp iade etmek zorunda olasin ki?Komisyon ödemezsin dedi ama iade edincede komisyon gelmedi zaten, boşuna gardrops'a komsiyon vermeyeceğim diye gittim dolandırıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karşı tarafın ad soyad tutmuyor.
Geçmiş olsun sizin hatanız da var. Ürünü size satan kişiye değil başka birisine göndermiş oldunuz. Adam da temizinden parasını indirdi cebine.Komisyon ödemezsin dedi ama iade edincede komisyon gelmedi zaten, boşuna gardrops'a komsiyon vermeyeceğim diye gittim dolandırıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karşı tarafın ad soyad tutmuyor.