Neler Yeni

Dolandırıldım mı? ramim 1600 mhz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
evet sıcaklık değerlerini görelim
Afterburner değil hw monitör yükle. Testi yapmadan önce uygulamayı aç. Bittikten sonra sonuçları gönder
1721399080492.png
1721399111506.png

değerler bunlar. ayrıca windows 11 de olmama rağmen windows 10 gösteriyor.

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
bizdede win10 gösteriyor o problem değil sıcaklık değerleri güzel çıkmış fps dropları hangi oyunlarda yaşıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
bizdede win10 gösteriyor o problem değil sıcaklık değerleri güzel çıkmış fps dropları hangi oyunlarda yaşıyorsun?
valorant da aşırı fazla. vsync açıkken fps kilidi 165 e sabit iken drop hiç olmuyor ama fps kilidini açınca 2 saniyede bi drop yiyor saliselik.
daha yeni cod mw remastered indirdim takılmalar oluyor. content warningde valorant gibi 2 saniyede bi drop yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart pcı 3.0 destekliyor diye biliyorum. ekran kartım da pci 3.0 da çok fps sorunu yaşatıyor videoda izlemiştim. pci 4.0 anakarta geçmem sorunu çözer mi?

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
valorant da aşırı fazla. vsync açıkken fps kilidi 165 e sabit iken drop hiç olmuyor ama fps kilidini açınca 2 saniyede bi drop yiyor saliselik.
daha yeni cod mw remastered indirdim takılmalar oluyor. content warningde valorant gibi 2 saniyede bi drop yiyorum.
dediğin oyunlar l3 önbellik bazlı oyunlar ve ryzen 5 5500 bu konuda çok yetersiz bu droplar yeni başladıysa yada bir güncellemeden sonra başladıysa driverları kontrol etmeni önerebilirim bios güncellemesi denenebilir

anakart pcı 3.0 destekliyor diye biliyorum. ekran kartım da pci 3.0 da çok fps sorunu yaşatıyor videoda izlemiştim. pci 4.0 anakarta geçmem sorunu çözer mi?
hayır öyle bir durumda hikayeli oyunlarda da drop yaşardın senin problem işlemcide online oyunlar çok fazla işlemci önbelleği ister ancak 5500 de önbellek çok düşük bu yüzden bu sorunu yaşıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
dediğin oyunlar l3 önbellik bazlı oyunlar ve ryzen 5 5500 bu konuda çok yetersiz bu droplar yeni başladıysa yada bir güncellemeden sonra başladıysa driverları kontrol etmeni önerebilirim bios güncellemesi denenebilir

hayır öyle bir durumda hikayeli oyunlarda da drop yaşardın senin problem işlemcide online oyunlar çok fazla işlemci önbelleği ister ancak 5500 de önbellek çok düşük bu yüzden bu sorunu yaşıyorsun
bios güncellemesini deneyeyim. drop yeni değil sistemi topladığımdan beri var

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
bios güncellemesini deneyeyim. drop yeni değil sistemi topladığımdan beri var
Drop sistem toplandığından beri var ise maleseff ki işlemci upgrade e ihtiyacın var senin ryzen 5 5500 yanlış tercih olmuş oynadığın oyunlar için birazcık

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
Drop sistem toplandığından beri var ise maleseff ki işlemci upgrade e ihtiyacın var senin ryzen 5 5500 yanlış tercih olmuş oynadığın oyunlar için birazcık
önerin var mı peki? bu işlemciyi satıp ne alabilirim. satmaya değecek bi drop düzelmesi söz konusu olur mu?

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
ryzen 5 5600 önerebilirim evet drop sorunu düzelecektir

R9XTX

80+ Bronze
İşlemci ile drop yemenin alakası yok.O islemcinin l3 ön belleği düşük evet ama o kadar da kötü bir işemci değil.Sorun başka bir şey de olmalı.Anakartın biraz düşük belkide anakart besleyemiyordur.Psu kaç watt?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
İşlemci ile drop yemenin alakası yok.O islemcinin l3 ön belleği düşük evet ama o kadar da kötü bir işemci değil.Sorun başka bir şey de olmalı.Anakartın biraz düşük belkide anakart besleyemiyordur.Psu kaç watt?
500 watt, işlemci ve anakart psi 4.0 desteklemiyor, ekran kartı da pcı 3.0 da kötü fps alıyor yani sorunları var, direkt setup sıkıntıymış :D

Top Bottom