cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
o tarz sitelerin sahteliği her yerden anlaşılıyor
Karakola git Bilişim Suçları ile ilgili şikayette bulun sonra sahibinden.com 'da şikayeti iletmeyi unutmayınsahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
bir anlık dalgınlığa geldi dediğim gibi param güvende ile alışveriş yapan birisi değilim normalde başka bir site olsaydı anlardım şimdi bunun sahte olduğu da anlaşılırmış diye baş mı yanayım?o tarz sitelerin sahteliği her yerden anlaşılıyor
doğrudur biz üstüne düşeriz ancak bu biraz siber suçların ilgisiyle ilgili ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım adam beni tınlamazsa benim uğraşlarım boşa çıkarPara gittiyse gitti ama bence yanlarına kar kalmamalı. Elinden geldiği kadar peşlerine düşmelisin bence. Ben yaşasam aynısını paradon çok hiçbirşey olmamış gibi devam etmeleri bana daha çok koyar
banka sorumluluk almıyorEğer kredi kartından çekildiyse para , yasalara göre paranı banka tarafından geri alabiliyorsun diye hatırlıyorum.
Benzer şey başıma geldi 6 ay önce şikayette bulundum savcılığa bir şey çıkmadı. O parayı unut derim.sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
size de geçmiş olsun hocam ufak bir tesadüf oldu dolandırıcı olan şahısla aynı ilde yaşıyoruz ve nerde çalıştığı vs. belli oradan yürürüz belki.Benzer şey başıma geldi 6 ay önce şikayette bulundum savcılığa bir şey çıkmadı. O parayı unut derim.
Polise gitsahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Senin yerinde olsam adami takip eder bir aksam tenhada 2 3 kişi yakalarım fiziksel uygulama yapmadan korkutarak parayi alirsin ama vermezse de ben döverdim baya bir skrdm belasini ama işi polise taşıyabilir.size de geçmiş olsun hocam ufak bir tesadüf oldu dolandırıcı olan şahısla aynı ilde yaşıyoruz ve nerde çalıştığı vs. belli oradan yürürüz belki.