Neler Yeni

Dolandırıldım. Yardım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
o tarz sitelerin sahteliği her yerden anlaşılıyor

Sagittarius

80+ Silver
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Karakola git Bilişim Suçları ile ilgili şikayette bulun sonra sahibinden.com 'da şikayeti iletmeyi unutmayın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Geçmiş olsun

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
o tarz sitelerin sahteliği her yerden anlaşılıyor
bir anlık dalgınlığa geldi dediğim gibi param güvende ile alışveriş yapan birisi değilim normalde başka bir site olsaydı anlardım şimdi bunun sahte olduğu da anlaşılırmış diye baş mı yanayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para gittiyse gitti ama bence yanlarına kar kalmamalı. Elinden geldiği kadar peşlerine düşmelisin bence. Ben yaşasam aynısını paradon çok hiçbirşey olmamış gibi devam etmeleri bana daha çok koyar
doğrudur biz üstüne düşeriz ancak bu biraz siber suçların ilgisiyle ilgili ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım adam beni tınlamazsa benim uğraşlarım boşa çıkar

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Bu yüzden link olarak değil de ilan no almak lazım, kendin uygulamadan girip ilan no arayarak ilana ulaşıp daha sonra param güvende ile alma yı tıklamak lazım

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ne yazık ki polise yapılan suç duyurusu fayda etmiyor, umursamıyorlar. Mutlaka avukat tutup savcılığa gidip dava açın.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Eğer kredi kartından çekildiyse para , yasalara göre paranı banka tarafından geri alabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Geçmiş olsun. Bilmeyenler maalesef bu fake siteyi anlamıyorlar.

cnut

80+ Bronze
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Benzer şey başıma geldi 6 ay önce şikayette bulundum savcılığa bir şey çıkmadı. O parayı unut derim.

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Benzer şey başıma geldi 6 ay önce şikayette bulundum savcılığa bir şey çıkmadı. O parayı unut derim.
size de geçmiş olsun hocam ufak bir tesadüf oldu dolandırıcı olan şahısla aynı ilde yaşıyoruz ve nerde çalıştığı vs. belli oradan yürürüz belki.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Polise git

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
size de geçmiş olsun hocam ufak bir tesadüf oldu dolandırıcı olan şahısla aynı ilde yaşıyoruz ve nerde çalıştığı vs. belli oradan yürürüz belki.
Senin yerinde olsam adami takip eder bir aksam tenhada 2 3 kişi yakalarım fiziksel uygulama yapmadan korkutarak parayi alirsin ama vermezse de ben döverdim baya bir skrdm belasini ama işi polise taşıyabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,682
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom