Neler Yeni

Dolandırıldım. Yardım

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
dayı be ibandan dekont dan bulunur git polise

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Senin yerinde olsam adami takip eder bir aksam tenhada 2 3 kişi yakalarım fiziksel uygulama yapmadan korkutarak parayi alirsin ama vermezse de ben döverdim baya bir skrdm belasini ama işi polise taşıyabilir.
yok hocam biz yasal halledelim daha rahat olur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

siber suçlara gittik hocam telefon numarasını ve ibanını aldılar banka şubesinden soracaklarmış artık ne olur bilmiyorum

Kadir_1987

80+ Silver
İban varsa yazışmalarla beraber savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Eskiden bu işe yarıyordu tabi ülke artık daha yozlaşmıl olduğu için hala devam etmiyor olabilir zira ben gözümün önünde malıma zarar veren adamdan paramı alamıyorum ama her şey allah'ın iradesiyle senin önünü açarsa paranı geri alabilirsin, sonuçta peşinde koşmadan o para sana geri gelmez.
Şuanda siber suçların öncelikleri farklı ve herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor.
O yüzden kimse sonuç beklemesin.

Siz neden babsediyorsunuz allah aşkına ya.
Başkasının hesabını kullanıyor adamlar.
Siber suç uzmanı olmuş herkes vay arkadaş.

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Şuanda siber suçların öncelikleri farklı ve herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor.

hesabı kullanılan kişinin bu adamlarla irtibatı var hocam bu kadar para giriş çıkışı olacak bir de fark etmeyecek mi benden ayrı kaç defa para girmiş bu adama

NotGonna

80+ Bronze
Bu işlerle uğraşan adamları tanımışlıgım oldu dolandırıldıgımı da bliiyorum şöyle diyeyim açık hat falan ço krahat bulunuyo ve ibandan takip etmek imkansız genelde kendilerinin olmuyor çünkü yani giden gitmiş bi daha linklere dikkat et

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
yok hocam biz yasal halledelim daha rahat olur :D

siber suçlara gittik hocam telefon numarasını ve ibanını aldılar banka şubesinden soracaklarmış artık ne olur bilmiyorum
Eğer adamı iban üzerinden bulunursa başka şehir şeyse yazı yazsr savcılık

Dostum senin başına hiç gelmedi galiba gelen adamla konuşsa iyi olur

Kadir_1987

80+ Silver
Eğer adamı iban üzerinden bulunursa başka şehir şeyse yazı yazsr savcılık

Dostum senin başına hiç gelmedi galiba gelen adamla konuşsa iyi olur
Kardeşim başıma gelip gelmemesi ile alakalı olan bir durum değil.
Bu tarz çakallar ile devlet tam teşekküllü uğraşmıyor.
Anca karşı taraf bir açık verir ve siber suçların gözüne sokarsa yakalanıyorlar.
( " Devletin işi gücü yok senin 3 kuruşun için mesai'mi harcayacak. " ) Yani direkt olarak bu mantık ile yürüyor işler.
Devlet şuanda siber suçların büyük bir bölümünü terör ve kaçakçılık ama en önemlisi ( iktidar aleyhindeki tehditler ) üzerinde yoğunlaştırdığı için inan bana çok basit görülüyor bu tarz olaylar ve o yüzden de öncelikleri farklı diye bunu belirtmeye çalışıyorum.
Yoksa bende isterim 2 saatte yakalasınlar ve ibretlik yapsınlar böyle pislikleri.
Ama burası " Türkiye" şunu anlamanız için daha nelere şahit olmanız gerekiyor inanın anlayamıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

Lowe

80+ Bronze
Kardeşim başıma gelip gelmemesi ile alakalı olan bir durum değil.
Bu tarz çakallar ile devlet tam teşekküllü uğraşmıyor.
Anca karşı taraf bir açık verir ve siber suçların gözüne sokarsa yakalanıyorlar.
( " Devletin işi gücü yok senin 3 kuruşun için mesai'mi harcayacak. " ) Yani direkt olarak bu mantık ile yürüyor işler.
Devlet şuanda siber suçların büyük bir bölümünü terör ve kaçakçılık ama en önemlisi ( iktidar aleyhindeki tehditler ) üzerinde yoğunlaştırdığı için inan bana çok basit görülüyor bu tarz olaylar ve o yüzden de öncelikleri farklı diye bunu belietmeye çalışıyorum.
Yoksa bende isterim 2 saatte yakalasınlar ve ibretlik yapsınlar böyle pislikleri.
Ama burası " Türkiye" şunu anlamanız için daha nelere şahit olmanız gerekiyor inanın anlayamıyorum.
yurdumun insanı..

kırmızışarapp

80+ Silver
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Aynısını bir arkadaşım yaşadı. Benzer bir link atmışlar onada. Link çok benziyormuş. Geçmiş olsun.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Zamanında bizim arabamız çalındı ilgilenmediler sanki telefon çalınmış gibi davranıyorlar biz vergi veriyorsak devlette bizim canımızı malımızı korumalı sigortaya bile gerek kalmamalı bazen düşünüyorum eskiden her mahallenin dayısı olurmuş haraç alırmış mahallesini de korurmuş sistem böyle olsa keşke

Kadir_1987

80+ Silver
Zamanında bizim arabamız çalındı ilgilenmediler sanki telefon çalınmış gibi davranıyorlar biz vergi veriyorsak devlette bizim canımızı malımızı korumalı sigortaya bile gerek kalmamalı bazen düşünüyorum eskiden her mahallenin dayısı olurmuş haraç alırmış mahallesini de korurmuş sistem böyle olsa keşke
İnan bana farklı ülkenin insanlarını buradaki sistem de 1 yıl boyunca yaşatamazsın.

Efem1905

80+ Bronze
İbanı belli telefon numarası belli bulunması çok kolay ama maalesef polisler ilgilenmiyor öncelik vatandaş değil nedense 5-6 ay sonra bişey bulamadık diye gönderecekler maalesef

Top Bottom