Neler Yeni

Dolandırıldım. Yardım

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
knk hemen polise git çözum bulurlar hızlıca

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Hocam hemen en yakın karakola gidin ve olayı anlatın dava ile uğraşmayın hemen gidin mesajları gösterin

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Anladığım kadarı ile PG üzerinden sipariş yapmadınız ve dolandırılmayı başardınız? Yanlış isem düzeltir misiniz.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
Sana link attı sende kredi kartı bilgilerini mi girdin

Kadir_1987

80+ Silver
GEÇMİŞ OLSUN.
ADLİYE YOLU GÖRÜNDÜ FAKAT ORADAN DA BİR YARDIM GÖREMEYECEKSİN.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye