Neler Yeni

Dolandırıldım. Yardım

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Yazdıklarımı anladıysan mesele yok.
Ufak tefek cümlelere takılma.
İşin içerisinde olan birisi olarak yanlış bilgilendirmeleri düzenlemek gayet normaldir. Polis, adli konularda C. Savcısından aldığın talimatları uygular, vatandaşlarımız zaten genel olarak yanlış bilgilendirme kurbanı oluyor. 👏

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Hocam herkes imkansıza yakın demiş ama ben hala bir umut görüyorum adamın size attığı sahte linki yedekleyin yada ss video kanıt olarak kaydedin sonra karakolda yada görüşeceğiniz yere bana sahte sahibinden linki yollayarak kandırdı gibisinden mağdur olduğunuzu belirtin inş adamın ipsinden yada bir yerden konumu vs. bulunur, geçmiş olsun.
Ama artık heryerde diyorum şuna inanın kimse kimseye bu devirde bedavaya günahını bile vermez, siz nasıl ilan koyarken piyasasına bakıp aman ucuza birine gitmesin kazıklanmamayım diye temkinle koyuyorsanız diğerleride aynı şekilde davranıyor kimse kazıklanmaz istemez. Al sat da bile satıcı ürünü düşük fiyata asla koymaz ancak onu favorilersin 1-2 ay sonra piyasası 2-3 kat artıysa satan kişide aynı fiyatta tutuyorsa onu alıp normal piyasının belki bir tık altına koyup 3-5 kar edersin yani KİMSE UCUZ MAL İLANA KOYMAZ !!!
bulunur bulunmasına da ellerinde kanıt yok bu adamın dolandırdığına dair tam olarak. örneğin sen bir evin içinde bir maddenin olduğunu biliyorsun ancak arama izni olmadan o evi arayamazsın aynı olay gibi. savcılığa iletene kadar 6 ay-2 yıl süre verdi o zamana 3 binin değeri de bin TL falan olur sanırım olacağı varmış ne diyelim.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu söylediklerinin olması için Emniyet'in yazılı izni gerekir.
Yani banka Emniyet'den yazılı evrak isteyecek.
Bu evrak'ı da Emniyet isterse verecek.
Yazılı evrak'ı vermeden önce kendi araştıracak.
Sonra ve gerekli görürse evrak hazırlayacak.
O arada geçen sürede de ölme eşşeğim ölme.
Para kaç tane hesap değiştirecek.
İsterse zibilyon tane değişim olsun, ilk sorgu da öterler, sen işin üstüne düşersen her türlü yakalanır, ancak uğraşamam dersen para gittiğiyle kalır. Bir çok yol var anlat, anlat bitmez. Önemli olan bu tür sahtekarlıklara fırsat vermemek lazım. Her linke tıklamamak, hele ki uygulaması olan bir sitenin
alışveriş veya he hangi bir şey yaparken uygulamasını kullanmak mantıklı olandır. Bu mağdur arkadaş ilk değil, sonda olmayacak. İşin kötüsü bu...

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
İsterse zibilyon tane değişim olsun, ilk sorgu da öterler, sen işin üstüne düşersen her türlü yakalanır, ancak uğraşamam dersen para gittiğiyle kalır. Bir çok yol var anlat, anlat bitmez. Önemli olan bu tür sahtekarlıklara fırsat vermemek lazım. Her linke tıklamamak, hele ki uygulaması olan bir sitenin
alışveriş veya he hangi bir şey yaparken uygulamasını kullanmak mantıklı olandır. Bu mağdur arkadaş ilk değil, sonda olmayacak. İşin kötüsü bu...
vallahi hocam ben üstüne düşerim düşmesine de çok zor bulunması sanırsam.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
vallahi hocam ben üstüne düşerim düşmesine de çok zor bulunması sanırsam.
Zor olup olmaması önemli değil. Her türlü bulunur. Eee bulunması için çaba yoksa en kolay şey bile bulunmaz.

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
İşin içerisinde olan birisi olarak yanlış bilgilendirmeleri düzenlemek gayet normaldir. Polis, adli konularda C. Savcısından aldığın talimatları uygular, vatandaşlarımız zaten genel olarak yanlış bilgilendirme kurbanı oluyor. 👏
Çok doğru maalesef. Özellikle bu konuda, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık olduğundan nitelikli haline giriyor. Haliyle ağır ceza mahkemesine dava açılıyor ve iddianamenin hazırlanması bile 2 seneyi buluyor ki davanın görülmesi de bir o kadar sürer :(

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Çok doğru maalesef. Özellikle bu konuda, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık olduğundan nitelikli haline giriyor. Haliyle ağır ceza mahkemesine dava açılıyor ve iddianamenin hazırlanması bile 2 seneyi buluyor ki davanın görülmesi de bir o kadar sürer :(
olayın içinde olan bir kişiyi tespit ettik hatta konumuna kadar biliyoruz burdan sorgu ile yürür mü hocam

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
Kartini da bloke ettir . Polise git bi halt olmaz ama belki bi umut

Ukhai

80+ Bronze

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
olayın içinde olan bir kişiyi tespit ettik hatta konumuna kadar biliyoruz burdan sorgu ile yürür mü hocam
Geçmiş olsun öncelikle.Senin şikayetine istinaden savcılık derse ki eğer bu elemanı alın getirin o zaman getirirler şahsı ve ifadesini alırlar. Siz kendiniz elemanı alıp bir şey yaparsanız sıkıntı. Size tamam abi der gider beni ölümle tehdit ettiler diye şikayet eder. Bunlar böyle kansız olur çünkü.

Top Bottom