Dolandırıldım YARDIM

Genelde suçlamaları kabul etmiyorlar, hesabım çalındı, kartımı kaybettim ben yapmadım diyorlar, ama aynı hesapta çok fazla benzer durum yaşandıysa ve başka şikayetler de varsa bankalar ile gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra Savcı durumu hayatın olağan akışına uygun olmadığını, kişinin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirtip cezalandırılması için mahkemeye sevk eder. Kişi ceza almamak için zararı karşılayacağını belirtip tutarı iade edebilir.
 
bu mahkemenin sonuclanması birkaç yıl sürer.. uğraşmak istiyorsan uğraş ancak yine masraf edeceksin dosyaya avukata vs. bunun dışında böyle bir linki yediysen zaten hak etmişsin dolandırılmayı :D geçmiş olsun
 
Geçmiş olsun
 
Bence iyi tezgah, site başarılı olmuş. Herkes GET linkini ezbere bilmek zorunda değil. Uğraş dostum ama bu ülkede en geç gelen şey adalet.
 
arayabilirsin. gerçi sitenin yapacağı şikayet edip malum linki kapattırmak olacaktır.
 
Nasıl bişey yapamaz sen savciliga başvurunu yap kardeşim ne olur ne olmaz.
Bankada gezen 1 lirayi bile bulursun yeterki uğraşmak iste. Adam parayı ATM'den çekince video kayıtları vs o gün çıkarılır ama genelde böyle tipler Steam skin vs alıyor paranin en son nereden çekildiği zor bulunuyor.
Sen yinede başvur geçmiş olsun
 
Nasıl bişey yapamaz sen savciliga başvurunu yap kardeşim ne olur ne olmaz.
Bankada gezen 1 lirayi bile bulursun yeterki uğraşmak iste. Adam parayı ATM'den çekince video kayıtları vs o gün çıkarılır ama genelde böyle tipler Steam skin vs alıyor paranin en son nereden çekildiği zor bulunuyor.
Sen yinede başvur geçmiş olsun
Para transferi yapıldıysa işlem anında ki IP/PORT bilgileri, kullandığı telefon modeline kadar her şey tespit edilir.
 
Aynı tuzağı geçen sene banada kurdular eleman whatsapp tan iletişime geçelim fotoğrafları atayım dedi fotoğraf attı pazarlık yaptık fiyatı düşürdü arkasından link attı sahibinden aynısını yapmış adam ama ödeme aşamasında iban ile ödeme yapma çıkınca işkillendim.

Linke baktım SAHLIBINDEN com yazıyor
3 kağıtçı olduğunu anlayınca ne yapsam diye düşündüm polise şikayet etsen bir şey olacağı yok küfür etsen o da sana edecek biraz oyaladım elemanı tabi o da ödeme gelmedi falan yazıyor.


Hemen aklıma uydurma bir pdf dosyası yapmak geldi hızlıca yaptım whatsapp ta ön izlemede banka pdf dekontu olarak görünüyor ama açtığın zaman altında 28cm lik bir zenci şeysi ekledim ve g.t.ne sok yazdım sonra engelledim adiyi
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,715
Mesajlar
10,569,986
Üyeler
186,232
Son üye
hakan.yagar1
Geri
Top