agalar dolaptan bir bilgisayar siparişi geldi akşama doğru iptal talebi geldi adam diyor ki iptal etmezsen para 1 hafta sonra gelicek falan ne olucak ben daha bir cevap vermedim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olur sevinirim
anladığım kadarıyla adam pcyi gönder parayı 1 hafta sonra vericem diyoragalar dolaptan bir bilgisayar siparişi geldi akşama doğru iptal talebi geldi adam diyor ki iptal etmezsen para 1 hafta sonra gelicek falan ne olucak ben daha bir cevap vermedim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olur sevinirim
kanka öyle olmuyor ki param güvende alışverişlerindeanladığım kadarıyla adam pcyi gönder parayı 1 hafta sonra vericem diyor
paranı ne zaman alırsan ürünü o zaman gönder hacım
Kabul etmezsen bir şekilde iade eder seni de uğraştırır. İade istiyorsa kabul et.ama ben daha iptal talebine uygulama üzerinden cevap vermedim eğer kabul etmezsem ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka öyle olmuyor ki param güvende alışverişlerinde
alacak olan kişi almaktan vazgeçmiş sanırım. Siz iptal etmeyip yollarsanız pc adama ulaştıktan sonra bir şekilde iade edecektir. Siz iptal edin en iyisi. Kargo esnasında pc ye zarar gelebilir boşuna riske girmeyinama ben daha iptal talebine uygulama üzerinden cevap vermedim eğer kabul etmezsem ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka öyle olmuyor ki param güvende alışverişlerinde
Sen kabul etmez isen iade talebini adam dolap'a şikayet ediyor ve dolap yetkilileri 2 gün inceleme yapıyor ve son kararı onlar veriyor.agalar dolaptan bir bilgisayar siparişi geldi akşama doğru iptal talebi geldi adam diyor ki iptal etmezsen para 1 hafta sonra gelicek falan ne olucak ben daha bir cevap vermedim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olur sevinirim
Sen Pc yi göndermiceksin o parayıkanka şimdi dolap sitesine bir bilgisayar ilanı koydum birisi aradı anlaştık sipariş verdi akşama doğru iptal talebi verdi iptal edince ne oluyor ?